jarekk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Ejj chłopaki za nim palniecie coś głupiego to zastanówcie sie nad tym co piszecie. Poczytaj sobie inne wypowiedzi na forum tego małolata Myślę że do niego powinieneś skierować swoje uwagi... Tamte wszystkie to były informacje które zostały mi podane na początku lecz to nieprawdaA przedchwilą sie dowiedziałem że wyprzedzał żuka, żuk skręcił w lewo a on sie rozwalił na nim. Cod o wypadku są jakieś ogólnikowe informacje ze jeździł z kolezkami i ćwiszył stunt i dzies ciahc bach i głowy niema..... Edytowane 18 Czerwca 2006 przez jarekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ejj chłopaki Mattir to był niezły wybryk, ale raczej jednorazowy (mam nadzieje). Chlopak mało napisał, nie ma pewnego info,a od wypadku nie minęło nawet 24 h a wy juz go linczujecie i chcecie jakieś skany z gazet. Sami przeczytajcie swoje posty.Po tym wybryku z Mattirem teraz połowa ludzi na forum to "detektywi", ale za nim palniecie coś głupiego i urazicie kogoś to zastanówcie sie nad tym co piszecie. pzdr Dziękuje MYCIOR1 Fakt nie jetsem jakimś wybitnym polonistą, nie umie jakoś skłądac zdań świetnie ale mam wiele innych zalet o których nie wiecie.Ale dlaczego zawsze ktoś mnie zjedzie i opieprzy. Satram sie!!!! Staram sie być lepszy ale cuż....niektórzy są tak nierozwinienci że widza tylko SWÓJ kawałek noSA Napisałem tu o śmierci mojego sąsiada a wy zrobiliście syf i ze mnie pośmiewisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie dziekuj chłopie tylko powiedz coś wiecej na temat tego wypadku zeby odeprzeć zarzuty o tym ze piszesz nieprawde. ps. Ja w wieku 16 lat tez sadziłem błędy aż miło.Mam kumpla co ma 27 lat i do tej pory jak pisze na gg albo sms to pisze :weś :icon_mrgreen: weźpopacz :banghead: popatrzpiście :smile: piszcie itp duzo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 a wy zrobiliście syf i ze mnie pośmiewiskowiew 1 nie przejmuj się widać, że się starasz. Jesteś młody, a młody zawsze ma troszkę przerąbane. Czuje się, że pociąga Cię środowisko motocyklowe i to jest OK. A stare konie zamiast robić z młodego jaja niech wyciągną pomocną dłoń w motocyklowej rekawicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 dajcie na luz poprostu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Wybacz kolego... Wiem, że możesz mieć kłopoty z ortografią (chociaż w jednym z tematów pisałeś, że bez problemu możesz mieć 5,3), ale co za problem wrzucić to szybko do worda? A nie ufam Ci, bo wcześniej już zwróciłem uwagę na twoje posty o wyprzedzaniu skuterem na trzeciego; łuku przy łóżku który trzymasz bo mieszkasz sam na pół wsi, a w innym poście napisałeś, że wkoło masz powalonych sąsiadów i o nauczycielce która zarabia 5 tysiecy na miesiac (skad ta wiedza?) i nie wypada ci jej pii... Z tych powodów podchodzę do twoich postów z dystansem i dlatego prosiłem o skan... Bo biore pod uwagę, że mogę sie mylić...A kolega qdlaty też przesadził, nie da sie ukryć... Edytowane 18 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ehh dużo tych wypadków w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 faktycznie, moglem przesadzic, wiec sorki :icon_razz: a chodzilo mi o jedno - nie na miejscu sa te "biologiczne" info typu sraczka itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 NIEJESTEM ZWYKŁYM CHŁOPACZKIEM Z OSIEDLA. Pewnie jesteś trolem o 10 osobowościach... Skąd znałeś zawartość poczty głosowej tego faceta? Po co się on nagrał na własną skrzynkę? Pewnie dzwoni z zaświatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nie dośc że analfabeta, to bez odrobiny taktu. Całkowicie się zgadzam. Napisz jakieś konkrety, co się stało, jak, dopiero wtedy temat może być przestrogą, a tak to tylko takie lanie wody jest. A człowieka szkoda - nie ważne czy sie zabił na motocyklu czy przechodząc na ulicy. po każdym tak samo płacze rodzina i znajomi ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 jedne wielkie lanie wody jakies strzępkowe informacje zginął człowiek a tu o jakiejś sraczce Szkoda chłopaka i tyle.... jak zwykle wymuszenie kierowca nie zauwazył. A i prosze cie nie pisz słyszałem itp tylko konkretne informacje bo jak to było w małej miejscowości to co dom to inna wersja ludzie lubia plotkować i takie lanie wody mnie wku**ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Smutne [*] Zbyt dużo ginie tych osob na naszych drogach.Z ostatnio czytanych przeze mnie informacji niemalże wszyscy zabici to posiadacze sportowych maszyn.Do tej pory jeszcze nie udało mi się przeczytać aby zginął jakiś motocrossowiec.To uświadamia,jak nasze drogi są niebezpieczne.A las-wiadomo-drzewa,piachy,błota-raczej do najbezpieczniejszych miejsc nie należy. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Smutne [*] Zbyt dużo ginie tych osob na naszych drogach.Z ostatnio czytanych przeze mnie informacji niemalże wszyscy zabici to posiadacze sportowych maszyn.Do tej pory jeszcze nie udało mi się przeczytać aby zginął jakiś motocrossowiec.To uświadamia,jak nasze drogi są niebezpieczne.A las-wiadomo-drzewa,piachy,błota-raczej do najbezpieczniejszych miejsc nie należy. a Pinecha?chociaz on zginal na asfalcie..ale tez widze prawidlowosc, ze czesciej ofiarami padaja posiadacze szlifierek.. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 eh.. dobrze ktos napisal, ze po mattirze ludzie maja dystans do takich informacji- robi sie pieprzona analiza, porownywanie i tak sie odbiega od glownego watku... zrobcie przysluge swiatu i wieczorem pomodlcie sie za jego sasiada.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A oto co zostało z motoru : http://img228.imageshack.us/img228/8863/motor0dm.jpg Zdjęcie zeskanowane z "Chełmskiego Szmatałwaca" Tekstu przez przypadek nie zeskanował mi kolega ale oto on: 17 czerwca(sobota) około godziny 13 w Pokrówce(gmina Chełm) dosżło do śmiertelnego wypadku Kierowaca motocykla marki Honda Paweł .S uderzył w żuka skręcającego w boczną uliczke. Męszczyzna w wyniku obrażeń zmarł w szpitalu. Ze wstępnych ustaleń policji wynika że motocyklista był sprawcą wypadku. Szczegóły sprawy ma wyjaśnić dochodzenie. Myśle że wyjaśni to wszystkie wątpliwośćo i negatywne spojżenia na :icon_razz: mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi