RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mozliwe ze cos licznik szfnkuje :icon_razz: bo TRIP nie dziala np wcale hehe :buttrock: mniejsza o licznik w lesie 30 km/h mi styka Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 co masz na mysli ze na 3 biegu pali gume?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 jak jedziesz i manetke dasz do konca to kolo buksuje ... taki sam efekt jak na 1 palenie gumy :icon_razz: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 kolejny kóry kupił enduro żeby jeździć na "gumie" "palić kapcia" zamast testować ile jedzie, weź się za czwiczenie winkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 kolejny kóry kupił enduro żeby jeździć na "gumie" "palić kapcia" zamast testować ile jedzie, weź się za czwiczenie winkli tej a myslisz ze ja kapcia pailem na autostradzie czy co ? :icon_razz: podczas podjazdu sie kolo slizgalo, narazie zabardzo nie smigam bo lasach bo mi jeszcze sprzet nie przyszedl ( ubranie, kask, bytu) a stary sprzedalem i teraz czekam na reszte :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mam nadzieje że nie należysz do tych któży kupili enduro i nigdy nie byli w lesie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zróbmy tak - pojeździj, poczytaj forum, zrozum, co to enduro i dopiero udzielaj się. To po prostu dobra rada, bo póki co wychodzi straszna słoma z butów i tylko sobie szyderców przysparzasz.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mam nadzieje że nie należysz do tych któży kupili enduro i nigdy nie byli w lesie ! pewno ,ze nie przed tem smigalem na Yamaszce DT :icon_razz: las, pole wszystkie dorgi w okolicy znam na pamiec :bigrazz: ps. co do tego siana to tak z podniecenia czasem bzdury pisze, prosze o wybaczenie ;) zamaist siedziec ic zytac forum wole posmigac na moto :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 podczas podjazdu sie kolo slizgalo, Myślałem, że to normalne że koło się ślizga na 3ce jak się w palnik da - nie mówiąc już o podjeździe :icon_razz: pewnie na 4ce też się ślizga - ale kto tam patrzył by za siebie żeby to sprawdzić - mnie interesuje to co przede mną ciekawego. Śmigaj spokojnie - bo jak się w czasie jazdy za bardzo podniecisz to cię może ponieść - RX lubi pod koniec obrotów nagle dać konkretnego kopa i ktoś niedoświadczony może się zdziwić w nieodpowiednim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Myślałem, że to normalne że koło się ślizga na 3ce jak się w palnik da Dokładnie :icon_razz: Moja YZ 125 laka ciągnie aż do 6biegu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi