Skocz do zawartości

TVN TURBO - "Uwaga Pirat"

Pitu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Florek napisał:

Jeżdże tą trasą przynajmniej 3 razy w tygodniu i takie manewry jak ten koleś to tiry wykonują nie mówiąc już o osobówkach (powód-> moim zdaniem bardzo kiepsko zorganizowane skrzyżowanie + most który obsługuje całą północno-wschodnią część wawy i okolice)

... + za dużo katamaran-ów/-iarzy na drogach. :banghead:

Florek napisał:

Policjantów z samochodu podzielilem na dwie grupy:

1. gamoń (pewnie sie ktoś przyczepi za taki txt ale co tam) ze wsi co sie wozi po mieście bo dostał blaszke i zadaje pytania w stylu: "i co zdziwiony?" ja nie wiem to już trzebać być straszną lapetą żeby sie tak wyrażać, zazdrościł mu tego motoru czy co. nie wiem i sie nie dowiem

Pewnie zarabia 1300 i boli go, że o motocyklu z prawdziwego zdarzenia może tylko pomarzyć.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

rad3k napisał:

Motocyklista zachował się jak kompletny debil. Jeśli chodzi o policjanta z drogówki to wkurzył mnie jego opryskliwy ton i przejście na Ty "zdziwiony; daj mu kluczyki".Reszta była ok,szczególnie końcówka.

Moze miał na mysli Ty motocyklisto . "oddaj mu (motocykliście ) kluczyki". Akurat w tym przypadku to kolo na moto sie nie popisał.

maciek(gflsh) napisał:

mogl tego policjanta nie widziec, szedl troche z tylu. a i tak policjantow nalezaloby doinformowac, ze nie musi byc kluczyk w stacyjce, zeby mozna bylo kierownice skrecac (chyba, ze ja o czyms nie wiem :buttrock: ).

:icon_mrgreen: A czy ten policjant Rambo mu nie przkręcił blokady w stacyjce ? :banghead: .

No to wiadomo dzięki jakim osobą motocykliści mają taką reputacje. Dodatkowa wiadomo dlaczego policja nie jest lubiana: "I co zdziwiony". Ale szczerze to szkoda mi tylko motoru :smile:

tak Olsen i pewnie sie zadluzyl na auto na poczet emerytury :icon_mrgreen: i do tego odejmuje rodzinie od ust - heh co tak wyjezdzasz w co drugim watku z tymi zarobkami etacikami itp??

Raven - policja to nie zupa - nikt nie musi jej lubic :smile:

a filmik - pierwsza klasa :banghead:, nie wiem na co typ liczyl

zwierzak07 napisał:

Co jest ztym linkiem??

Ja mam tylko "download with premium"

Jak ściągnąć ten filmik???

hej

no to sie robi tak:

odpalasz stronkę kilka razy, i za którymś razem zamiast napisu "download with premium" pojawi się odliczanie, jak dojdzie do zera można ściągać. U mnie to tak działa !

powodzenia

Witam

Hmm obejrzałem film, i nie wiem co o tym mysleć, w sumie gdyby koleś miał wrzuconą jedynke przed odpaleniem to by im zwiał pewnie :icon_mrgreen: , widać że adrenalina podziałała, po za tym strasznie ten program wychwala policjantów szczegolnie jednego Pana policjanta, udało im sie wychwycić jedna udaną akcje i wielkie halo. :banghead: Ogólnie neguje takie zachowanie, podczas takich akcji nie myśli się raczej* racjonalnie.

*założenie, nie byłem nigdy w podobnej sytuacji

Pozdrawiam.

aker napisał:

Nie wiedziałem że czegoś takiego nie wolno robić :smile: . O co Cię oskarżyli (jeśli można wiedzieć) ?

niby w przepisach też nie znalazłem słowa o poruszaniu się za pojazdem uprzywilejownym na sygnale (jest tylko mowa o wyprzedzaniu).... natomiast trochę przewinień mi sie tam nazbierało... :buttrock:

karol1001 napisał:

Ile ci wlepili mandatu?

jak się zaczeła rozmowa ( ta właściwa) od Panie Piotrze biedny studencie a z czego chce pan te mandaty płacić ....to wiedziałem, że źle nie będzie :buttrock: - w efekcie nic mi nie wlepili :flesje: ale na pewno mieli w tym swój udział dwaj policjanci z drogówki na motocyklach, którzy zaraz po moim zatrzymaniu ucieli sobie dość długą pogawędkę z kolegami z rejdijowozu na mój temat.....

ja powiedziałem im tylko tyle (po zatrzymaniu), gdyby nie było radiowozu to ja i tak jechałbym miedzy samochodami a nie stał w korku.. natomisat pojechałem za panami bo uznałem, że bezpieczniejszego przejazdu nie mogłem sobie nawet w najskrytszych snach wymarzyć... :flesje: :buttrock:

pees. w życiu mi się tak komfortowo nie jechało w korku :banghead:... nie wiedzieć czemu ale dosłownie wszyscy kierowcy robili mi miejsce i nikt mi drogi nie zajeżdżał - dziwne :icon_mrgreen:

pees2. ale nie róbcie lepiej tego " w domu...." :flesje:

Edytowane przez TUREK

TUREK napisał:

niby w przepisach też nie znalazłem słowa o poruszaniu się za pojazdem uprzywilejownym na sygnale (jest tylko mowa o wyprzedzaniu).... natomiast trochę przewinień mi sie tam nazbierało... :buttrock:

W sensie że jechałeś za tym radiowozem na gumie? :icon_razz:

co do programu na tvn i akcji z motocyklem oglądałem moze godzine temu. Policjant dobrze zrobił, bo debili na drodze nie brakuje, a tu mamy jednego mniej, podobało mi się to co powiedzieli na końcu, ze tacy psują wizerunek motocyklistów.

A tak swoją drogą, to gościu jakiś nie kumaty, zamiast wbić jedynkę a pozniej silnik odpalić - ale ja nie popieram ucieczek tylko tak sobie pomyślałem jak to oglądnełem