przemek96 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na pewno też dziadek złożył podpis na którymś dokumencie, tylko Ty nie pamiętasz że też podpisałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 w wieku 7miu lat chyba jeszcze mógł nie mieć prawa składać wiążących podpisów :/? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Pewnie masz rację 🙂 Teraz problem jest taki żeby nie trafić drugi raz do tego samego urzędnika 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal121 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Witam Posiadam Simsona którego przekazał mi teść i w tym jest problem że kupił go 25-30 lat temu od gościa który nie dał mi dowodu i nie ma umowy i chciałbym go teraz zarejestrować i nie wiem jak to teraz zrobić żeby było jak trzeba może ktoś wie i pomoże bym był bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbum Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witam, Szukam porady, mam ofertę kupna wsk 125 bez papierów do remontu, Wsk posiada rejestrację na sobie lecz dokumentów brak. Mogę kupić ją od kolegi u którego stoi w garażu, kiedyś jeździł nią jego zmarły ojciec ale czy była przerejestrowana to wątpię. Tu pojawia się moje pytanie, jak ją potem zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi