Magik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam. Kupię od razu jak kaska przypłynie (już nie długo)Z pegazem się nigdy nie męczyłem i nie męcze.Kolega mi go zrobił 3 lata temu i tak go odpicował (w jeden dzień silnik był rozpoławiany 3 razy robiliśmy do 24)i od tych trzech lat ani razu mnie nie zwiódł ani razu nie musiałem nic odkręcać dokręcać. Po prostu cudo.A teraz stoi w garażu i czeka na nowego właściciela. Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 aa no jesli sie nie meczysz to sory :banghead: ale dobrze ze sie zdecydowalesbo sezon w pelnii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Bols po co sciemniasz ?? Nie masz przeciez wszystkich papierow do rejestracji czego tak uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 jak amsz takie RG to wsumie jak masz te 500 zl wiecej czy tam ile cena sotateczna bedzie to jednak rg polecam lepiej:Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 czego tak uważasz ? tego ze opisywales swoje problemy z rejestracja i wyszlo na to ze nie zarejestrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Robiłem pełny remont takiej yamaszki (braciszka), koszt nieduży, jak na motorower całkiem fajnie śmiga, części dostępne (wymieniałem korbowód i tłok) i niedrogie (tłok z pierscieniami koło 100, a korbowód z czopem i łożyskiem chyba coś koło 90, ale nie pamiętam dokładnie). Wadą jest pękający jeden z wałków w skrzyni biegów (przez to staje się łożyskowany tylko z 1 strony, mozna z tym bez problemu jeździć, ale mi się udało znaleźć na motobajzlu kompletny silnik (z rozwalonym łożyskiem korbowodu) za 50 zł (!)) JAkbys miał jakieś konkretne pytania to pisz na prv, mam tez sporo części do tego. Ogólnie motorek bardzo przyjemny i oszczędny (miałem tez dt80/116 to rdtka braciszka pali 2 razy mniej :icon_mrgreen: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kupuj i smigaj bedzie gut :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Witam. Mam szanse kupić Yamahe RD80 z 81r. tu daje fotke. http://img174.imageshack.us/my.php?image=dsc013365fm.jpg Cena: 1700zł. Motorek jest zarejestrowany na 50cm3 (białe tablice). Wymieniany tłok (jest obecnie na szlifie). Prędkość max. 90km/h. Od czego to ma silnik ? Od Yamahy DT80 LC2 ;) Bralibyście ??? Uwaga teraz ważne PYTANIE: Jej wygląd niezbyt mi sie widzi i teraz mam pytanko czy dało by rade wstawić do niech taki bak:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109718123i taka kwadratową lampe jak jest w tej Yamszce z linku z allegro.Pozdr. ide na 2 połowe POLSKA G00000LA :banghead: :banghead: :banghead:Ja bym nawet wolał tegote nowe mi się niepodobają ale to żecz gustu bardziej mi się podoba ale to żecz gustu Edytowane 24 Czerwca 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi