mati1411 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Pakowanie sie w dławki nie ma sesu. Polatasz miesiąc i juz będziesz kombinował jak by tu te ograniczenia ściągnąć. A już zwłaszcza w sprzęcie, który ma maks. 45KM! Sam miałem dławke a potem wersje odblokowana wiec wiem, co mówię. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Czolem! Zajrzyj tu:http://www.gs500e.fr.st/W dziale Videos (menu po prawej) jest filmik "Acceleration bla bla bla". Oddlawiony GS powinien tak przyspieszac jak na filmiku ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 A Czy bede mial wieksze dysze to bedzie mi wiecej palił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Czolem! Jak bedziesz mial wieksze dysze, a iglice przestawione i usuniete ograniczniki wychylenia przepustnic, to nie dosc, ze bedzie palil wiecej, to nie bedzie rozwijal maksymalnych predkosci. Ja tak mialem w swoim GSie, jak go kupilem. Palil srednio o 0,4l/100km wiecej od "normalnego" i przy 130-140km/h mial dosc - zalewalo go. Wyraznie czulo sie to, w prace silnika wkradaly sie spowolnienia, przyduszenia i generalnie wieksze otwarcie przepustnicy powodowalo spowalnianie jazdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 WitamJak poznac ze GS jest odblokowany ? Po dowodzie rejestracyjnym? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) NOno gratuluje sprzęta Gumowych drzew lasek na moto i oczywiście niech sie zupa w baku niekończy Kolejny maniaku suzuki gs :banghead: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zbyhu ta stronka cos nie chodzi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zbyhu ta stronka cos nie chodzi jak nie jak tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zajrzyj tu:http://www.gs500e.fr.st/W dziale Videos (menu po prawej) jest filmik "Acceleration bla bla bla". Oddlawiony GS powinien tak przyspieszac jak na filmiku :banghead:.O ja cie kręcę! Przestraszyłem się tego filmiku.... Chyba jednak GS za szybki jest na początek! Stronka słabo chodzi w mozilli/firefox:link do strony z filmamilink bezpośrednio do filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Posmigasz troszku i zobaczysz ze wcale nie jst za szybki, co do przbiegow to tak jak zbyhu pisal niemacy jezdza inaczej, w wiekszosci mniej i stad mniejsze zebiegi niz w polsce, tu ludzie jezdza bo to lubia, bo jest taniej itp. A w niemczech to prawie tylko dla frajdy kaprysu etc. Podro gratuluje sprzeta i cobys nie szalal zbtnio. :banghead: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ta stronka nie chodzihttp://republika.pl/gs500e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czolem! Zajrzyj tu:http://www.gs500e.fr.st/W dziale Videos (menu po prawej) jest filmik "Acceleration bla bla bla". Oddlawiony GS powinien tak przyspieszac jak na filmiku :icon_mrgreen:. Pozdrawiam Nawet się nie spodziewałem ze GS 500 E posiada takie przyspieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ta stronka nie chodzihttp://republika.pl/gs500e Stronka nie działa bo skończyła się jej ważność :banghead: Nie wiem czy opłaca mi się znowu wydać parę złotówek dla takich darmozjadów jak wy :buttrock: żebyście mogli ją sobie oglądać :buttrock: W końcu za te pieniążki mogę zrobić ok 200 km :smile: No cóż biedny student jestem. Może ma ktoś miejsze na serwerze :icon_mrgreen: potrzeba 100 MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dal bys rade fredi Skopjowac ten artykuł o odblokowaniu GSika To dla mnie wazne Pozdrawiam i Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Czolem! Nawet się nie spodziewałem ze GS 500 E posiada takie przyspieszenie. Sam mialem GSa i nie wiedzialem, do czego jest zdolny...Mnie najbardziej polozyly te filmiki, ktore sa "trzecie od gory" Opisane sa tak:Lot de 4 videos de Pinou du forum ( sans son ) - pinoudivx.avi ( 10278 ko, 54s, format AVI divx 6 )- desaignes_divx.avi ( 10115 ko, 54s, format AVI divx 6 )- lapra_divx.avi ( 10201 ko, 54s, format AVI divx 6 ) - nozieres_divx.avi ( 10127 ko, 54s, format AVI divx 6 ) http://www.gs500e.fr.st/ Koles tu dopiero wymiata!! Szacunek dla GSa :icon_mrgreen:. Pozdro Edytowane 18 Czerwca 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi