Benek14 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 kazdy chwali co ma i taka jest prawda... chyba,ze z Ciebie taki specjalista,ze potrafisz w pelni wykorzystac moc mtx'a i dt czy kmx'a i odczuwasz ta roznice w mocy jakakolwiek ona jest... dla mnie to jedna polka - na kazdym jezdzilem,a kmx'a mam tak sie sklada... i ogolnie kmx gotowy do jazdy 115kg ? czyli mam rozumiec,ze ksiazeczka obslugi klamie ? (bo tam jest 97kg napisane...) nie wazylem wlasnorecznie wiec sie klocic nie bede :biggrin: pozdro Tyle to jedynie such bedzie wazyl, chociaz to i tak mi sie dziwne wydaje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Tyle to jedynie such bedzie wazyl, chociaz to i tak mi sie dziwne wydaje :wink: hmm suchy 97kg... + 10l w baku + 1l w chlodnicy + 1l w skrzyni = 109kg :biggrin: zreszta ja nie twierdze,ze tyle wazy - tyle jest napisane tylko a jest jak jest :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hey stormraider gdzie i kiedy kupiles KMX, bo wydaje mi się, że to jest sprzęt który chciałem kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 @Gudaj kupilem 2-3tyg temu ale po sasiedzku tak moznaby powiedziec wiec raczej go na oku nie miales :biggrin: byly sasiad babci sprowadzil od rodziny z niemiec i przypadkiem sie dowiedzialem i teraz u mnie stoi :wink: ale nie robmy spamu :biggrin: jak co to pisz na PM pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Obczaj to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M227131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) że ma wiekszego kopa niż DT i KMX i jest ogolnie lepszaStary co ty mowisz wogule jezdziles na dobrej DT ?? Ze jakis twoj kolega ma wraka a ty maszyne ktura dobze chodzi to nie znaczy ze odrazu jest lepsze porownaj z inna np bo mialem juz takiego MTX jak ty i DT i jednak DT po zrobieniu tak jak ma byc leciala spokojnie 140 km/h a na kolko stawala na 3 biegu ,chodz MTX byl takze w idealnym stanie to niemogl dorownac jednak DT .Zawieszenia takze nie ma lepszego bo sa porownywalne pozatym MTX ma beznadziejny hamulec z tyłu W takiej cenie to polecam tylko KDX i CRM :wink: ewentualnie DT jak bys chcial kolega ktoremu sprzedlame dt ma ja teraz do sprzedania za 6 tys ale wpakowal tam sprezyny progresywne cylinder 170 ccm membrany carbonowe ,wiekszy gaznik i szczerze osiag jest min lepszy niz w KDX Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Stary co ty mowisz wogule jezdziles na dobrej DT ?? Ze jakis twoj kolega ma wraka a ty maszyne ktura dobze chodzi to nie znaczy ze odrazu jest lepsze porownaj z inna np bo mialem juz takiego MTX jak ty i DT i jednak DT po zrobieniu tak jak ma byc leciala spokojnie 140 km/h a na kolko stawala na 3 biegu ,chodz MTX byl takze w idealnym stanie to niemogl dorownac jednak DT . Nie będę sie kłócił, bo każdy ma swoje zdanie i gusta dla mnie MTX jest lepszy, ale to jest moja opinia, a dla kogos innego leszy bedzie np simson. Ale wydaje mi sie nie należy juz wprowadzać zamętu, tylko poczekać, aż johal powie coś więcej. Pozdro :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Pozatym osiagi jakie mozna wydobyc z motocykla zalezy tylko od jezdzcy sam wiem to po sobie jak przesiadlem sie z lajtowego enduro na YZ 250 i kolesie mnie kdx robili jak chcieli niemowie juz o crossowkach 125 a po 3 latach wprawy niemaja njamniejszych szans :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) CRM lub KDX http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109701444 no tego za 6000 spokojnie sprzeda a nawet myśle ze duuuzo taniej a to jest wypas maszynka walonca na łeb na szyje MTX i CRM i KDX bo to jest wyczyn :-P ale bez mozliwosci rejestracji. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 kazdy chwali co ma i taka jest prawda... chyba,ze z Ciebie taki specjalista,ze potrafisz w pelni wykorzystac moc mtx'a i dt czy kmx'a i odczuwasz ta roznice w mocy jakakolwiek ona jest... dla mnie to jedna polka - na kazdym jezdzilem,a kmx'a mam tak sie sklada... i ogolnie kmx gotowy do jazdy 115kg ? czyli mam rozumiec,ze ksiazeczka obslugi klamie ? (bo tam jest 97kg napisane...) nie wazylem wlasnorecznie wiec sie klocic nie bede :biggrin: pozdro mój po zdjęciu zbędnych dupereli ważył ok 125 z paliwem obecny ktm waży 115 z paliwem po korek :wink: , być może waga towarowa coś przekręca ale wątpie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 mój po zdjęciu zbędnych dupereli ważył ok 125 z paliwem obecny ktm waży 115 z paliwem po korek :wink: , być może waga towarowa coś przekręca ale wątpie i wlasnie dlatego sie nie kloce,bo samemu mi to cos nie pasuje :biggrin: a wazyles swojego ? bo to by bylo jakies wiarygodne zrodlo ,a nie domysly ile moze byc... pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 na wadze towarowej jak już pisałem w poście wyżej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja bym brał KDX , fajne moto z dobrym zawiasem.Podchodzi troche pod hard enduro.Co do TS'ki to nie porównywałbym jej do KDX :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 1. Nikt nie porownywal, powiedzialem, ze o wiele jej blizej do KDX/RX niz do CRM. Nie ma to jak k***a czytac ze zrozumieniem. Z reszta po cholere jak mozna nabic post ?2. Nie sadze zebys wiedzial o tych moto cos wiecej niz przeczytales na tym czy tam innym forum. Jak nimi jezdziles to sory, ale jak nie to nie zabieraj glosu w dyskusji poniewaz ktos inny tez sobie moze poczytac i pie**olic farmazony jakiegos innego cepa ktory gdzie indziej przeczytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 zamiast sie klocic to idzcie chlopaki pocwiczyc jazde, a nie ktory motor lepszydobry jezdziec i na dt by wam pokazal jak sie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi