nullek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 juz dokladnie wien co kupie i bedzie to yamaha drag star 650 na poczatek.jest cool jak to mowi moja córa , dostapiłem zaszczytu przejechania sie i zwariowałem a na szajbe nie ma rady!! i niech sie niebo zwali mi na leb ale kupie i sru!!!pozdro dla wszystkich dragstarowców :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To jest to co lubią prawdziwe tygrysy, gratuluję wyboru ale czy nie myślałeś, że od Drag Star jest lepszy większy Drag Star czyli 1100. Też początkowo byłem zdecydowany na 650 lecz po wgłębieniu sie w dragstarowy temat wybór padł nieodwracalnie na 1100. Już niedługo będzie stał w garażu!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No no no, to racja na szajbe ni ma rady :biggrin: Gratuluje wyboru!Masz juz jakis konkretny egzemplarz upatrzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Brawo, Brawo, Brawo za zdecydowanie.Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co do tej szajby to bardzo Ci współczuje :biggrin: sam tego doświadczyłem. Gratuluje wyboru , (też ujeżdzałem) i życze powodzenia i wytrwałości w oczekiwaniu i poszukiwaniu tej jedynej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Gratuluje wyboru, ale pewnie za rok będziesz przesiadał się na 1100 czego ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja rownierz popieram! To swietny wybor!!! Moto prowadzi sie jak zloto, malo pali, swietnie wyglada i wyglada na duzo wieksze! Ostatnio mnie pytali, czy to przypadkiem nie 1400 albo wiecej... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To świetnie. W okolicy jest nas coraz więcej. Może uda się razem pośmigać.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie...Może uda Ci się kupić w miarę wcześnie i w połowi lipca ruszymy na zlot do Łagowa. Wiem, żę kilka osób już jedzie.W razie czego pisz maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Moto niezawodne, duże, wygodne :clap: Dobry kompromis między możliwościami i prezencją a ceną. Jeżeli nie jesteś cruiserowym demonem szybkości, to wybór Twój jest jak najbardziej trafiony :biggrin: GratulujęPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 a classic czy custom?tak czy siak, witaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Miałem i byłem zadowolony :wink: Gratuluje Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 juz dokladnie wien co kupie i bedzie to yamaha drag star 650 na poczatek.jest cool jak to mowi moja córa , dostapiłem zaszczytu przejechania sie i zwariowałem a na szajbe nie ma rady!! i niech sie niebo zwali mi na leb ale kupie i sru!!!pozdro dla wszystkich dragstarowców :wink:Hm wybóra Yamaha trafny choć ja jeżdżę Hondą, ale jak możesz to przejedz się jeszcze raz ale jakimś 1100, tak abyś miał porównanie..... Oszczedzi ci to poszukiwań w przyszłym roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 witam cieszą mnie bardzo wasze posty i wdze że w całej Polsce znajde bratnie dusze ,a zamieżam dużo jezdzićpo całym kraju wiec moze sie spotkamy. osobiscie wole clasica te błotniki!! a jesli trafi coustom to i tak go przerobie na clasica hehehehpozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witaj, rowniez dolączam sie do gratulacji z powodu trafnego motoru. A szajbe rozumiem doskonale bo wiem co to za choroba. Tez mnie dopadla kiedy zobaczylem swoje moto. Zycze wiec szrokich i gladkich tras bo tylko tego bedzie ci brakowac : moto jest super i niezawodne. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Heh, to i ja mogę wtrącić swoje 3 groszeOsobiście kupiłem GS 500E jako pierwsze moto nawinąłem nim 1k km, ale wczoraj się przejechałem Dragiem 1100 od tatulka i wiem, że następne moto to będzie chopper/cruiser. NArazie stać mnie na sensownego choppera nie jest.A i Intruder 800 znajomego od taty niczego sobie.A co najlepsze, że krowa 300kg nie musi być ciężka dla nowicjusza.Piękna sprawa..... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi