pan.boczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) co sadzicie o takim sprzecie:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pan.boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 mi sie nie podoba-Honda motorynka ale nie jest najgorsze.A wolal bym niz jinchenga kupic wlasnie honde.sa na allegro i sobie odpicujesz i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prono Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 chałowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 honda to honda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 jak go kupisz to radze rozkrecic go na czesci i zlorzyc ponownie samemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak poprzednicy: Nie kupuj. Lepsza uzywana Honda niz nowa "Honda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 TAK JAK POPRZEDNICY nie kupuj tego śmiecia za tą cene znajdziesz lepsze moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Uwaga! Teraz bede zaskakiwał wiedzą...: "Tak jak poprzednicy" Gratuluje spamu chłopcy... A teraz moje zdanie... Nie wiem ile masz lat, wzrostu itp. to trudno cokolwiek powiedzieć. Nie wiem jak jest w Brukseli z policją. Zwróć uwagę, że sprzęt ma 85ccm. Jeśli masz prawko, które jest odpowiednikiem polskiego A lub A1 to zainwestuj w coś innego. Za 1100 EURO wyczaisz z pewnością coś lepszego o większej pojemności i większego gabarytowo. Maszynka nie grzeszy prędkościami (w dodatku 80km/h przy tym rozmiarze kół?) więc postaw na jakąś 50ccm, która i tak dorówna temu sprzętowi. Jeżeli zależy ci na 4t to może CBR125?? Nie zapłacisz dużo więcej. W dodatku będzie prawdziwą Hondą i nie będziesz sie męczył z kopaniem. Ogólnie jeździlo coś podobnego u mnie w mieście i to bardziej sprzęcik dla małego dziecka do jeżdżenia po dużym podwórku. Ale decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam Adam Edytowane 12 Czerwca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan.boczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dzieki za opinie! ja juz mam 2 swoje motocykle. takie male jezdzidelko mialo byc dla mojej kobitki do smigania po miescie i na niewielkie odleglosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 dzieki za opinie! ja juz mam 2 swoje motocykle. takie male jezdzidelko mialo byc dla mojej kobitki do smigania po miescie i na niewielkie odleglosci. Oooo... nie stary... Dla kobitki to markowy skuterek. Za 4 tysiące kupisz bardzo dobry, młody skuterek dobrej marki z dużym bagażnikiem, kuferkiem i ogólnie stworzony dla kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan.boczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Oooo... nie stary... Dla kobitki to markowy skuterek. Za 4 tysiące kupisz bardzo dobry, młody skuterek dobrej marki z dużym bagażnikiem, kuferkiem i ogólnie stworzony dla kobiety...ale chcialem i ja miec z tego troche zabawy. cos jak z kolejka elektryczna dla dzieciaka :biggrin: taka honda malpka w odroznieniu od skuterkow ma skrzynke manualna. no i staje sie kultowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ano... jeśli żona chce jezdzić na takim rowerku to kupuj i pal gumy heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi