flor12ek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Szukam kogoś z kim można potrenować cross/enduro okolice poznania?Nie chodzi o jakiś wielki wyczyn ale o wpojenie zdrowych nawyków i zasad.Może jakaś sensowna literatura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 wlasnie jak ktos ma jakas literature to niech napisze przyda sie wielu. A znowu porusze temet: ma ktos (inglisz) film jak wymiatac z Evertsem?? chetnie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=13446&st=0no tu jest teoria. Czytales kiedy w Świecie motocykli byl artykul "enduro kazdy moze" ?Malo bylo ale wytlumaczone co, jak i kiedy. Jak nie to wrzuce na serwer bo mam na kompie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 dawaj :notworthy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja mam film z Evertsem ale po WłoskuPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Szukam kogoś z kim można potrenować cross/enduro okolice poznania?Nie chodzi o jakiś wielki wyczyn ale o wpojenie zdrowych nawyków i zasad.Może jakaś sensowna literatura ? Chcesz sie nauczyc jazdy w terenie to zapraszam do nas do Lusówka. Mamy tam mały tor motocrossowy i full terenów hard enduro w lasach( wielkie podjazdy, rowki, rzeczki itd). Mieszkasz na woli więc blisko i mozna przyjechać tylko jak bedziesz chcial przyjechać to daj znać bo narazie sprzęt moj w naprawie a ekipa jezdzi gdzieś daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 dawaj :)Dawaj dawaj, prosze sie mowi :notworthy: http://mariusz712.fm.interia.pl/endurokazdymoze.rarpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja mam 2 filmy 1 z ewertsem po włosku 2 jeremi McGraph i ten jest po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Może ktoś z Sokoła Poznań? Pogadaj z Dominikiem Szymańskim!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dawaj dawaj, prosze sie mowi :notworthy: http://mariusz712.fm.interia.pl/endurokazdymoze.rarpzdr Pobrałem sobie... po zblizeniu idzie nawet poczytac :) Dziekówka! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wielkie dzięki Ten poradnik całkiem fajny i można się czegoś nowego nauczyćJak ktoś ma coś jeszcze niech tu zapuszczaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=13446&st=0no tu jest teoria. Czytales kiedy w Świecie motocykli byl artykul "enduro kazdy moze" ?Malo bylo ale wytlumaczone co, jak i kiedy. Jak nie to wrzuce na serwer bo mam na kompie.pzdrWIELKIE DZIĘKI ZA PORADNIK ,ZAWSZE NA POCZĄTEK COŚ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Jeśli rozumujesz conieco po anglijsku albo nawet niekoniecznie to na początek fajny jest filmik instruktarzowy: "Jeremy McGrath - Techniques of a champion (volume 1)" IMHO jest on o wiele fajniejszy niż podobny Evertsa. Do ściągniecia chociażby z emula. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Bardzo dobrym rozwiązaniem jest doświadczony kolega, który stoi obok i wytknie ci błędy jakie robisz pod czas jazdy. Na początku mnie to wkurzało, ale z czasem doszedłem do wniosku, że uwagi doświadczonych kolegów dają efekty, a ja wielu rzeczy bym nie wiedział że robię źle. Nie chodzi o wyśmiewanie początkującego, tylko o uwagi typu - tu podnieś noge wyżej, tam daj gaz, tu trochę odpuść i zobaczysz że lepiej będzie. Zawsze z boku lepiej widać niż jadąc motocyklem. Takie jest moje zdanie. P.S.Filu, nogę już blisko trzymam :biggrin: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi