Gość Anonymous Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 wlasnie palnuje wyjazd do Austrii po pare zakupow i wymyslilem ze polacze przyjemne z pozytecznym. plan taki:trza wziac 2 dni wolnego - czwartek i piatek -wyjazd czwartek ok. 10.00, przyjazd do Bratyslawy popoludniu ok. 14 -15.00-znalezienie jakiegos taniego noclegu-zwiedzanie Bratyslawy polaczone z konsumpcja :D - wieczor-rano w piatek (ok 10.00) wyjazd do Wiednia po zakupy (przewidziane kupno szyby i kufra)- po zakupach zwiedzanie Wiednia-popoludniu powrot do Bratyslawy-wieczorkiem bibka- sobota jakies traski po Slowacji, tudziez Austrii-wieczorem powrot do Bratyslawy i bibka :D:D:D-niedziela jak dojde do siebie powrot do domu i jak sie Wam podoba ??moze ktos bedzie chetny? , termin do dogadania.Czekam na chetnych. p.s. co do noclegu to tez mozna sie dogadac co do formy, kwatery lub namioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Ja jestem na tak!! jak najbardziej plan jest super tylko akurat teraz mam zero kasy bo bylem włodzi i poszla na stuff... ALe na pewno sie psize jak bedzie dogodny termin....!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 moze ktos bedzie chetny? , termin do dogadania.Czekam na chetnych. p.s. co do noclegu to tez mozna sie dogadac co do formy, kwatery lub namioty. witam co do wykonania postaraj sie skontaktowac z kolega MARIAN ,byl i sluzy na pewno cennymi informacjami podebranymi z perspektywy Polskiego Bikera pozdrawiamDAKOTA :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 No pomysł fajny :D tylko kto zrobi porzadny bilans bo jak zwykle wszystko sie rozbija o kase a własciwie o jej brak :D Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 vitki redwatery Dakoty i inne gady jedziemy!! trza tylko kase i czas zgrac w jedno... Moje moto wlasnie powraca do zycia wiec... 8) :arrow: :D :arrow: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 Powoli ma w piź.... całe to dziadoswo dookoła mnie i brakuje mi takich przeżyć jakie planujecie, więc się piszę. Proponuję jak najmniej gadania, planowania i biadolenia, a jak najwięcej decyzji i konkretów. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Dominik - ja tez jestem za - dajcie znac kiedy jedziecie to sie dołącze - mozemy razem z Poznania do Redwatera śmignąć - byle nie od 5 do 13 czerwca bo lece na krete w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 vitki redwatery Dakoty i inne gady jedziemy!! trza tylko kase i czas zgrac w jedno... Moje moto wlasnie powraca do zycia wiec... 8) :arrow: :D :arrow: :lol: Dakota juz tam jest, wlasnie wczoraj z nim gadalem i trzeba sie zaopatrzyc w rozne dziwne rzeczy na wjazd do Austrii, bo moga byc niemile niespodzianki :? a co do terminu to mialem na mysli wlasnie gdzies w czerwcu, a skoro pablo nie moze w 1 polowie czerwca to proponuje druga polowe, mi najbardziej by pasowalo 26,27,28,29 czerwca. 20 i 21 czerwca niestety u mnie odpada :D . Co do kosztow, to paliwo oczywiscie (kazdy ma rozne odleglosci), noclegi w zaleznosci od tego czy hotel czy pole namiotowe koszty rozne, w austrii gdzie podobno bezpieczniej na polu namiotowym niz na slowacji w hotelu doba kosztuje 5 euro za namiot + 3 euro za osobe, czyli drogo jak cholera. a jesli chodzi o alkohol to proponuje czysta wode kupiona na slowacji bo tanio. Teraz to wszystko niech podliczy jakis ksiegowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 o kurde nie zauwazylem, ze 28 czerwca sa imieniny boruty opssss. wiec wychodzi na to ze trzeba jechac w 1 polowie czerwca. dzisiaj w domu siade i poszukam jakichs tanich noclegow i podowiaduje sie ile co kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Redwater, świat Ci się wali 20 - 21-ego? BO to jest termin który aż się prosi! Chętnie bym się załapał- mam prawie gotową listę zakupów dla Dakoty,więc można by połączyć przyjemne z pożytecznym... :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 A nie można by w lipcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Redwater, świat Ci się wali 20 - 21-ego? BO to jest termin który aż się prosi! Chętnie bym się załapał- mam prawie gotową listę zakupów dla Dakoty,więc można by połączyć przyjemne z pożytecznym... :D tak, polowa ludzi z firmy juz wziela wolne i ja nie dostane, a pozatym mam sobote pracujaca. A co do wypowiedzi Michala, to oczywiscie w lipcu tez mogloby byc, ale znajac zycie to zawsze komus cos wypadnie i nie bedzie mozna tego do kupy zgrac :? wiec proponuje wypowiadajcie sie jaki termin komu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Ja od drugej połowy Czerwca (oczywiście pomijając termin Imienin Boruty)... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Co do Austrii to pare rad - nie stawaj na autostradzie, a tym bardziej nie śpij na dziko 15 m od niej- nie remontuj motocykla na polu namiotowym, i najlepiej nie jeździj po nim bo cie mogą z niego wywalić . ( samochodem to oczywiście można , ale motorkiem nie :D )- nie przekraczaj nigdzie prędkości- bierz jedzenie i części jak linki detki i inne pierdoły z Polski.- nie dzwoń z tamtąd do Polski- jak musisz jeść to kupuj wszystko w marketach jak Hofer , Lidl , Zielpunkt, - UWAGA - TAM JEST WSZYSTKO ZAMKNIĘTĘ W NIEDZIELE. narazie tyle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 ja jade we wrześnu do Dakoty ,odwiedzić go i przy okazji zaliczyć jakiś tam zlot harleya najwiekrzy w europie czy coś tam jakies bzdury ,w każdym razie jade we wrzesniu inny wczesniejszy termin mi nieodpowiada ,chyba że w jedną strone moge sie zabrać z kimś..w czerwcu ok 29 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi