Maxv Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Moim zdaniem każdy powinien wyciągnąć wnioski aby nastepnym razem taka sytuacja nie miała miejsca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wy w tej Warszawie jakies inne zasady ortograficzne macie? Czytajac Wasze posty mozna sie tylko uwstecznic! Epoka kamienia lupanego.... Powiedział to ktoś kto zamiast napisać Poznań napisał Posen :biggrin: Przygadał kocioł garnkowi :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wnoszę o zamknięcie tego tematu, bo wywiązuje się niepotrzebna dyskusja, która i tak niczego nie zmieni. I proszę o nie wyciąganie pochopnych wniosków. Co poniektórzy jak widzę strugają tutaj ważniaków. I po co? Żeby pokazać i udowodnić, jacy to niby ,,durnie" jeżdżą po naszych ulicach??? Równie dobrze mogło się to zdarzyć każdemu z nas. Mędrkowanie i ocenianie niczemu nie służy a na pewno nikomu nie pomoże. To tyle, co mam do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Powiedział to ktoś kto zamiast napisać Poznań napisał Posen :biggrin: Przygadał kocioł garnkowi :buttrock:Uderz w stol, to sie nozyce odezwa... A to Misiaczku akurat do Ciebie nie bylo :crossy: Posen=Poznan ,ino w obcym jezyku.No,ale tego juz wiedziec nie musisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 A to Misiaczku akurat do Ciebie nie bylo :crossy: Posen=Poznan ,ino w obcym jezyku.No,ale tego juz wiedziec nie musisz :biggrin: Misiaczka to szukaj na Dąbrowskiego :biggrin: Co do języka to jesteś w Polsce a nie w Deutchland :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Misiaczka to szukaj na Dąbrowskiego :biggrin: Co do języka to jesteś w Polsce a nie w Deutchland :buttrock:Dabrowskiego to byl mazurek czy jakas inna kremowka :biggrin: A jednak Klaudiuszu jezyki naszych zachodnich sasiadow obce Cie nie sa :crossy: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dabrowskiego to byl mazurek czy jakas inna kremowka :biggrin: A jednak Klaudiuszu jezyki naszych zachodnich sasiadow obce Cie nie sa :crossy: No akurat to Ulica w mieście Posen, ale chyba lepiej Czersk znasz :buttrock: Co do języka to nazwisko zoobowiązuje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Klaudisz - Zajc.... prośba....... po co jeszcze dodatkowe spory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 A jednak Klaudiuszu jezyki naszych zachodnich sasiadow obce Cie nie saChyba są bo pisze się Deutschland ... :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie bylo Cie tam, wiec nie wyrażaj opini. wiadome jest, że walony motor nigdy nie bedzie taki jaki byl przed. ważne że nie ma nawet 1% uszczerbka na niczyim zdrowiu. to jest ważne. reszta rzecz nabyta. a jaki masz twoj nabyty motocykl ze ci go zal nie bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Swoja drogą rok temu za pamiętnych czasów poprzedniego motocykla kilka razy miałem taka sytuacje że bym sie wjeb.. na krawężnik po mimo 70km/hgdyż przed tym durnym łukiem jest taki garbik który podbija przy przyspieszeniu/hamowaniu i raz mnie nawet lekko zniósł że już chciałem mówic "o kur##" I od tego momentu zawsze staram sie opamietać.Uwarzam (nie było mnie wiec wsumie moje zdanie sie nie liczy) że to głupi zbieg okoliczności na zasadzie że "motylek zamachał w chinach to u nas jest wichura". Życze szybiego powortu do zdrowia waszym kochanym maszynkom. Pozdrawiam Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 a jaki masz twoj nabyty motocykl ze ci go zal nie bedzie?? jego motor został w tym zdażeniu skasowany...żal na pewno ma...ja wiedzac jak dopieszczał kazdy element .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No akurat to Ulica w mieście Posen, ale chyba lepiej Czersk znasz :crossy: Co do języka to nazwisko zoobowiązuje :icon_razz:Klaudiusz-zaimponowales mi ,serio.Co ja bym bez Ciebie zrobil.Sprawdzilem w spisie ulic i faktycznie JEST :buttrock: Dzieki Ci za uswiadomienie mnie, moj Masta :biggrin: Co do nazwiska-czyzby Kloss ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Założyłem ten temat ku przestrodze, bo nikt mi nie wmówi, ze gość w czapeczce, normalnych butach (zaden strój motocyklowy) i kurtce moto nie jechał tam szybko. Bo niestety stałem pare metrów od wypadku i widziałem co zrobił. Jesli komuś nie jest żal motocykla, to za pare miechów, kiedy bedzie chcial ściągnąć kase z OC, zapłacze sie na smierc - bo niełatwo jest wyrwac pieniadze od ubezpieczalni. Wtedy wszyscy obrońcy porządku i sprawcy beda mogli sie wypowiedziec: "tak, głupio sie stało, ale dobrze ze wszyscy żyją. Co prawda 5 miesiac nie mam kasy za motocykl lecz cóż, zdarza się przecież". A jakby sie cos stało? Jakby w kogoś przyjebał? Tam nie było pusto, a Adu Ty wiesz o tym najlepiej. Zapewne każdy napisałby że zdarza się? O tyle dobrze ze to "tylko" motocykle (mimo ze roz**bał jedne z droższych), ze nie trafił w kogos stojącego w pobliżu. Wtedy żaden z Was nie ośmieliłby sie pewnie napisać ze "zdarzyło sie" i "gość z dużym doswiadczeniem". Jak widac nie miał doswiadczenia z uliczką pod 2oo, skoro go tam wyjebało na chodnik. Widze zewiesci sie rozchodza jak błyskawica........w woli wyjasnienia niemoj to był moto, stałem i widzialem całą sytuacje i znam własciciela africy....Nie bede tłumaczył. co i jak był ubrany czy miał kurtke adidasa czy motocyklową ( amial motocyklowa)Tylko jedna sprawa nie robcie afery ze jechał 100 bo zaraz bedzie ze jechał 120 i wiecej..i czy zablokował tylni hamulec czy przedni. Popierwsze GOSC PRZEZYL.. no zapewne lepeij zeby sie zabił było by co pisac.... w czapecee i addidaskach daj spokuj patrzyles jakiemial buty/./? bo ja tak,,,, czapeczka pzy 100 mu z głowy nie spadła? hmmm moze mial na gwozdek zabita?a po kieszeni go nie udezy,.,.,. i nie bedzie to jego najdrozsza przejazdzka wszystko idzie z OC własciciela motoru...WŁAŚCICIELE USZKODZONYCH MOTOCYKLI---- rozmawialem z wami widzielismy co sie stało.(czesc ne widziala i byla w szoku) Jest mi niezmiernie dobrze ze moge powiedziec ze macie klase... za spokój opanowanie emocji waszych, za podejscie do całej sprawy i sprawcy.. Pokazaliscie się z najlepszej strony , a że było paru krzyczących mądrych TETRYKOW cózzzz pogadaja sobie i to ich co sobie powiedza...Wiadomo,że lepiej zeby takie sytuacje sie nie zdazały ale sie zdażyło i to w bardzo dziwnych nimozliwych do wyjasnienia okolicznosciach ( prosta droga i jyz byl motor zwalniany na hamulacach)Sprawca z tego co wiem jezdzi na moto od 16 roku ma identyczny motor od ponad 3 lat... Wszystko to jest troche dziwne jak do tego doszło..a i jeszcze jedno opis tytulu jest do baniDURNY SZPAN? POPIS? no fakt kasujac 5 motorów to jest niezły popis.....Prawda jest tak ze ,,sprawca w włascicielem afri.. dzien wczesniej 5 godzin kombinowali z tłumikiem.. dzisiaj mieliesmy przyjemnosc go ogladac i słychac, wiadomo najlepiej wczasie jazdy słychac,,A napewno niet nie próbował swoich sił na prostej czy z głosnym hamowaniem .. To raczej nie scigacze zeby tak sie wygłupiacto jest Africa Twin ( bez urazy) No jasne, zaraz sie okaże ze w ogole to jechał 5 km/h i to była lekka parkingówka :biggrin:. Fakt, nie miał adidasków - to były jakies lepsze buty, podobne do adidasków - ale chyba nie na motocykl :buttrock:. I na pewno nie probował swoich sił na prostej. Jego po prostu wiatr pchał z taka predkoscia. Nie wydaje mi sie, zeby przy małej predkosci mozna było pogiac rame, tarcze i wahacz w XJR... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Chyba są bo pisze się Deutschland ... :crossy:Zależy w jakim języku :biggrin: Zajc, no nie Klos, plissssss :biggrin: nowy011 nikt sie kłóci :buttrock: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi