Piocho Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Szukaj Zbycha - ladnemu we wszystkim ladnie. Mojej mordki to niestety z avatara nie wyczytasz.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 A czy ktoś z was wybiera sie na zlot do ostródy w tym samym terminie, w sasadzie to już dzisiaj :icon_mrgreen: ?W sumie to calkiem niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Obawiam się, że jednak pod Grunwald nie dotrę. Dajcie znać, gdyby Krzyżacy pokonali naszych zorganizuję jakąś obronę okrężną w oparciu o twierdzę Modlin :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 :biggrin: Hubert dołaczam sie , przywitamy ich na szańcach warszawy :biggrin: nie udalo siepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Nooo właśnie wróciłem z Grunwaldu.Mallutkii, Piocho, Zbycho i Miron - pełen szacun Niespodziewanie tym razem wygraliśmy z niemcami :-) Impreza luz, podzia luz, jedzenie też było niezłe, choć miało kilka niedociągnięć :-) Edytowane 16 Lipca 2006 przez Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 To Greg lubię - krótko i na temat. Było git. Nasze skromne osoby zaszczyciły wreszcie Grunwald. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Szkoda, że tak krótko, ale mogło nie być w ogóle :icon_biggrin: :biggrin: Jak dla mnie, to mogliby dla odmiany w tym roku wygrać krzyżacy :wink: , fajnie, że Was spotkałem. Rewelacji z fotkami nie będzie raczej, troszkę daleko jednak było, ale zrobię, co się da.Pozdrawiam!BaroN MiroN von Meseritz :icon_mrgreen:) Edytowane 16 Lipca 2006 przez miro_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Szkoda, że tak krótko, ale mogło nie być w ogóle :icon_biggrin: :biggrin: Jak dla mnie, to mogliby dla odmiany w tym roku wygrać krzyżacy :wink: , fajnie, że Was spotkałem. Rewelacji z fotkami nie będzie raczej, troszkę daleko jednak było, ale zrobię, co się da.Pozdrawiam!BaroN MiroN von Meseritz :icon_mrgreen:) Bylam w sobote,ale nie moglam sie Was dopatrzyc..koszluke forumowych chyba nikt nie zalozyl:(No nic ...trudno sie mowi....moze przyszlym razem,ale Wasze fotki chetnie obejrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Agabusa, rada - na drugi raz po prostu popros wprost o telefon ktoregos z nas - to wtedy sie znajdziemy. Takie szukania sie to lekka sciema - zeby sie znalezc trzeba byc on-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 To chociaz powiedszcie, gdzie staliscie:0....w sobote, bo w niedziele mnie nie bylo...moze Was widzialam....a nawet o tym nie wiedzialam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dziewczyno - my bylismy samochodami. Powiedziec ci gdzie stalismy, nic nie da. Ogolnie - tam gdzie bylo najglosniej i gdzie byla najlepsza zabawa. Mysle, ze to jest najpelniejsza odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dziewczyno - my bylismy samochodami. Powiedziec ci gdzie stalismy, nic nie da. Ogolnie - tam gdzie bylo najglosniej i gdzie byla najlepsza zabawa. Mysle, ze to jest najpelniejsza odpowiedz. Pozdrawiam. Łeeeeee....sadziłam,ze na moto jedziecie.....to nie ma o czym rozmawiac:)))...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No to faktycznie nie ma o czym :wink:Tyle, ze ty chyba tez bylas samochodem (przynajmniej tak pisalas). Pomyslalby ktos, ze wlasnie dlatego mamy cos wspolnego. No, ale pozory myla. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Wyczuwam napięcie. Agresja 1 :-)Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Piocho :biggrin: no, no... nie poznaję Kolegi :icon_biggrin: :wink: Choć czyżbym się domyślał, gdzie tkwi źródło obojętności na kobiece wdzięki?... :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi