Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Stary to ty jestes twardziel - nie rzucasz slow na wiatr. Ja juz jestem po 2 piwach, wiec odpadam, ale dobrej zabawy - w koncu dzis czwartek w 2OO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jejku wstyd się przyznać ale jeszcze tam nie byłem ....ale wszystko przed nami ....na bank przyjadę ale z jakąś forumowiczką..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ciekawe z jaką :buttrock: 2oo są super szkoda że tak daleko ode mnie, i jade tam godzine:( Napewno najlepszy klub w wawie dla 2kołowcówPozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych bywalców :biggrin: Asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 2oo są super szkoda że tak daleko ode mnie, i jade tam godzine:( Godzinę z Konstancina do 2oo? To chyba rowerem. :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie stamtąd wróciłem. Popisał się jeden gość i rozwalił 5 sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Bern ale chyba nie twoje b12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie stamtąd wróciłem. Popisał się jeden gość i rozwalił 5 sprzętów i o mało nie trafił motocykla Adu i mojej Joli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie stamtąd wróciłem. Popisał się jeden gość i rozwalił 5 sprzętówMożna prosić o jakieś szczegóły? :biggrin: :biggrin: :crossy: Czyżby znowu jakiemuś kretynkowi zebrało się na dzidowanie na Tunelowej? :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dobrze Bern, że pojechaliśmy po moją żonę, bo trafił by może i mojego konia :buttrock: który stał w miejsu wypadku. Niesety rozwaliłmaszynę naszego klegi z forum :biggrin: Co do szczegółów to się nie wypowiadam, bo przyjechaliśmy po fakcie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Janusz - czyja maszyne? I co to byl za gosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) i o mało nie trafił motocykla Adu i mojej Joli :buttrock: ...no o mały włos....do motocykla Adu było bardzo bardzo blisko ... ...jechał hondą afrika chcial wyhamować i chyba koło mu sie zblokowało jechał prosto a nagle wjechał na krawężnik i przez wszystkie motocykle które tam stały wjechal , przelecial i rozwalił motocykle WIELKIE BUM kolesia zabrała karetka ... ...do domu wróciłam w ciężkim szoku... Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No to niech mi Greg jeszcze powie ze w Wawie nic sie nie dzieje. Na Zaspie takich atrakcji dawno chyba nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Właśnie stamtąd wróciłem. Popisał się jeden gość i rozwalił 5 sprzętówod kiedy do produkcji tymbarów dodają alkohol??? :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No to niech mi Greg jeszcze powie ze w Wawie nic sie nie dzieje. Na Zaspie takich atrakcji dawno chyba nie bylo. No stray. Szacun. Wy to wiecie jak się bawić java script:emoticon(':buttrock:', 'smid_17'):biggrin: A tak na poważnie to niezły przypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Qrde szok Mam nadzieję że koleś miał ubezpieczenie na tą Afrikę To w którym miejscu przywalił??Powiedzcie żebym wiedział w którym miejscu stawiać moto Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi