Walkie Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Się głośno nie mowi, ale się rozumie... Gratuluje maszynki :banghead: a co do rozumienia... jak chcesz sobie pocwiczyc to lepiej na placu, pamietaj ze bez prawka nie dziala zadne ubezpieczenie, a za zabicie czlowieka idziesz siedziec... :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ah, kobieta na motocyklu to mnie cieszy!!! Szerokości i gumowości w przyszłym ujeżdżaniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ah, kobieta na motocyklu to mnie cieszy!!! Szerokości i gumowości w przyszłym ujeżdżaniu :banghead: A dzieki, dzieki - przyda sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Gratulacje, niech sprzęcik ci służy bezawaryjnie.Pozytywnego egzaminu :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekawi mnie jedno ze coraz częsciej ludiz ekupuja moto a potem robia prawko na moto???Też tego nie potrafię zrozumieć. Prawko kat. AB zrobiłem jesienią '95, a pierwszy "dorosły" motocykl kupiłem wiosną '99 (do tego czasu mój główny środek lokomocji stanowił rower). Cóż, tempora mutantur... Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja też tak miałem. Moto -Honda CM 125 Custom kupiona w listopadzie. Prawko w czerwcu następnego roku. Do czasu prawka nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Toć to prawie sąsiadka. :biggrin: Ja również jestem świerzak.Powodzenia i miłych jazd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 rowniez przylaczam sie do gratulacji oby wiernie sluzyla.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Gratulacje :biggrin: :biggrin: :crossy: moge byc plecaczkiem ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zuch kobita!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 eee tam kobieta... kobieta na Hondzie to jest coś :biggrin: Gratuluje zakupu i powodzenia w robieniu prawka :buttrock: pozdrawiam Asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Super sprzęcik moje gratulacje.A prawko to kaszka z mleczkiem. :buttrock: Dasz rade. Tym bardziej że masz poważną motywacje :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Super sprzęcik moje gratulacje.A prawko to kaszka z mleczkiem. :buttrock: Dasz rade. Tym bardziej że masz poważną motywacje :biggrin: Pozdrawiam Ta motywacja mnie wlasnie troche przeraza... :/ eee tam kobieta... kobieta na Hondzie to jest coś :crossy: Gratuluje zakupu i powodzenia w robieniu prawka :biggrin: pozdrawiam Asiek Widze ze ktos jeszcze lata po Konstancinie na Hondzie 500 (wlasciwie nie tez bo ja latam na razie bardziej na skuterze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 eee tam kobieta... kobieta na Hondzie to jest coś :biggrin: Gratuluje zakupu i powodzenia w robieniu prawka :biggrin: pozdrawiam Asiek I kolejna sąsiadka.Widzę, że muszę zamiast kierunku Puławska pojechać w drugą stronę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi