Gość Panna Nervosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witajcie - chwale sie, ze stalam sie kilka dni temu posiadaczka Hondy CBF 500. Jest taka ładna i srebrna...Trochę się bałam, że to zbyt potworowaty motocykl na początek ale myślę, że będzie o.k.Teraz pozostaje zdać egzamin i czekać na prawkoooo (a doczekać się już nie mogę). :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratuluje :banghead:Czekaj na prawko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Czyli ani Raptorek ani VTR. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie bój się. Dasz radę. Tylko na początku delikatnie traktuj manetkę i nie zapominaj o przegazówce przy redukcji. Bez niej poslizg jak najbardziej możliwy. Zwłaszcza na mokrym. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witajcie - chwale sie, ze stalam sie kilka dni temu posiadaczka Hondy CBF 500. Jest taka ładna i srebrna...Trochę się bałam, że to zbyt potworowaty motocykl na początek ale myślę, że będzie o.k.Teraz pozostaje zdać egzamin i czekać na prawkoooo (a doczekać się już nie mogę). :banghead:Gratulacje i powodzonka na prawku.Moze się pochwalisz i wkleisz jakies fotencje Twojej maszyny??:banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Każdy zakup jest dobry jak jest to motor:) Gratuluje.Nie czekaj na prawko i dosiadaj maszyny, bo będziesz miał problem zasnąc jak sobie nie pojeździsz.Sprzętu nie ma się co bać, ale wypada zawsze zachować zdrowy rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratulacje!Zdawaj jak najszybciej prawko i na drogę (ale rozsądnie). Pokaż to swoje cudo, zrób jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratulacje!Zdawaj jak najszybciej prawko i na drogę (ale rozsądnie). Pokaż to swoje cudo, zrób jakieś zdjęcia. Zdjecia mam ale nie wiem jak mam je tutaj zamiescic. Zreszta maszyna jak kazda cbf 500 - nic sie nie zmienilo szczegolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 spoko. kolojny zMOTOryzowany. Ciekawi mnie jedno ze coraz częsciej ludiz ekupuja moto a potem robia prawko na moto???Zeby motywacja była czy jak?? heheh pozdro udanego sezonu 2oo6 i kolejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 spoko. kolojny zMOTOryzowany. Ciekawi mnie jedno ze coraz częsciej ludiz ekupuja moto a potem robia prawko na moto???Zeby motywacja była czy jak?? heheh pozdro udanego sezonu 2oo6 i kolejnych. Moze cos w tym jest choc ja prawko zaczelam juz wczesniej. Zawsze mozna przyjemniej rozpoczac dzien spogladajac na czekajacego w garazu potwora. Zreszta moj ojciec sobie troche pojezdzi nim kupi swojego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeLu3 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratuluję hondzi.Zanim dostaniesz prawko i jeśli czujesz sie pewnie to możesz sobie już troszkę poćwiczyć technikę jazdy gdzieś na bocznych, nieruchliwych trasach, co bys potem nie miała takiego stesa wyjeżdżając na nasze wspaniałe krajowe drogi - ale do niczego nie namawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Superaśno next Hondzia na kółkach :banghead: i to z kobietą :banghead: gratula.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panna Nervosa Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratuluję hondzi.Zanim dostaniesz prawko i jeśli czujesz sie pewnie to możesz sobie już troszkę poćwiczyć technikę jazdy gdzieś na bocznych, nieruchliwych trasach, co bys potem nie miała takiego stesa wyjeżdżając na nasze wspaniałe krajowe drogi - ale do niczego nie namawiam. Się głośno nie mowi, ale się rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratulacje i dobrze, że to jakieś normalne moto a nie wynalazek. Powodzenia Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Gratulacje :banghead: Mialem troszeczke starszy model cb500 i bylem mega zadowolony,tobie życze tego samego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi