MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 nom niezły kolo jest, moto ma oblatane raczej dobrze. Ja tez trzaskam podobne drifty ale moje mają gora 3 metry, no ale on tez jakoś zaczynał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Drift pierwsza klasa... pełen spokoj, opanowanie heh w ogóle patrząc na sam motocykl to bym sie nie skapnął ze on ma slizga :banghead::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 kurcze...Jakby mi tak koło odjechało to bym miał pewnie pełne portki a gościu przejechał sobie z pełnym spokojem...szacun dla tego pana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Drift pierwsza klasa brawo dla pana na zielonym motorku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam, a tak na marginesie to muzyka też zajebiście pasuje do tego filmiku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A propos muzyki...Co to?? Bardzo wpada w ucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 to chyba theme z matrixa ktoregos, calkiem klimatyczny utworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 szacuneczek :buttrock: ...nie łatwo takie coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jestem pod wrazeniem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam!no ja też jak na to patrzyłem to aż mnie dreszcze przechodziły!szacunek dla takich wyczynów!a do tego ta podkręcająca muza- fajny filmik!Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berni71 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Prawie jak żużel !!! A tak poważnie , pełen profesionalizm !! Edytowane 8 Czerwca 2006 przez berni71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja tam rowniez lubie driftowac motocyklem stawiam niezle boki ale tylko na mokrej nawierzchni kiedy kolo wpada w poslizg ale takiego mistrzostwa to jeszcze nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ale naprawdę po prostu to jest cudo!!! Jakie wyczucie tylko pomarzyć musiałbym kilka moto rozbic by sie nauczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 McCoy słynął z takich driftów :)Z chęcią oglądało się MotoGp z jego udziałem :icon_question:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi