fryc Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 motocykl kawasaki 600r z 95r przebieg 29tys.km chodzil jak laleczka troche go przerabialem wizualnie wiec troche stal i teraz po odpaleniu podczas jazdy wkreca sie do 8 tys i koniec dziura zmieniam bieg i znow dochodzi mniejwiecej do 8tys i koniec , na postoju wkreca sie do konca na wolnych obrotach terz chodzi rowniutko , jedyne co zmienialem w nim to zbiornik paliwa jest od drag stara i rozwiercone sa koncowki w wydechach ale je zatykalem jak byly orginalnie i nic to nie daje czy zbiornik paliwa moze miec jakies znaczenie ze nie jest orginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Proponował bym zacząć od sprawdzenia, czy jak zakładałeś inny bak nie przygiąłeś wężyka paliwa... kiedyś się przez pół dnia woziłem z tą duperelą... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 spruboj na 1ce powoli odkrecac gaz i zobacz czy wejdzie wtedy powyzej 8 tys, nieodkrecaj manetki do konca u mnie przed reg gaznikow bylo tak ze jak gwaltownie odkrecalem do konca manetke, to tez wkrecal sie tylko do 8 tys...i dalej brbrbrbleblnbel(hyhy odciecie :banghead: ) .zeby wejsc wyzej trzebabylo troche odpuscic gaz tak na 2/3 i wchodzil wyzej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Sam zbiornik nie ma żadnego znaczenia. A kranik zostawiłeś z poprzedniego baczka czy jest też inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 werzyk paliwowy jest ok ,kranik jest orginalny z starego baku, jak go pomecze to powoli wchodzi na wyrzsze obroty ale musze bardzo powali dodawac gazu i odczowa sie przy tym szarpniecia raz mnie przez to na kolo postawil bo ma takie momenty za przestaje ciagnac ja mu wtedy gaz odkrecilem do konca a on za chwile zalapal i fry na kolo a ja na kole jezdzic nie lubie ani nie umie . i przypominam na postoju sie wkreca bez problemu czy morze byc przyczyna ze w gaznikach sie jakis syf nagromadzil mam ten motor juz 3 lata i z gaznikami jeszcze nic nie robilem moze czeba je wyczyscic czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Być tak może że w nowym zbiorniku było trochę zafajdane i wszystko spłyneło w gaźniki. Przeczyść je i dodatkowo synchro przy okazji i powinno załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 jak masz centralną podnużke to postaw go tak zeby kolo było w powietrzu i zapnij bieg i zobacz czy sie kreci powyzej 8. Ja tez bym obstawiał za gaznikami i synchro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jak dlugo stal ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Co wy koledzy z tym synchro znowu? Tyle razy było wałkowane.. Synchro to najlepsza wymówka handlarzy sprzedających padaki. Jażeli to nie dopływ paliwa, to ze swej strony sugerowałbym wymianę świec.Miałem już kiedyś taki przpadek i pomogło. To że bez obciążenia wkrędca się nawet do końca, nie znaczy że pod obciązeniem będzie podobnie. Nawet na 3 garach się wkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 stal bez odpalania jakies piec miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 KOLEGO!!! WYMIEŃ FILTR POWIETRZA!!! - I POWINIEN SIE KRĘCIC DO KONCA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 fllterek byl wymieniany przy przebiegu 26 tys.km. teraz ma 29 tys.km. jest czysciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi