przemek3578 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 kiedys mozna bylo zamówic koszulke ze swoim nickiem - a czy to nadal aktualne? Jesli tak to podajcie namiary :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH użytkowników FORUM :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Musisz poczekać na kolejną edycję koszulek. Tematy w tej sprawie są w "piwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ostatnio na zlocie w Jedwabnym chłopaki poznali mnie po kurtce, na forum rozmawialiśmy o ciuchach na moto, nie zdążyłem zdjąć kasku na parkingu a koledzy z forum do których dojechałem mówią ty jesteś alfonso z forum? Szczęka spadła mi na ziemię :) świat jest bardzo mały :buttrock: kontak mamy do dziś i jeździmy razem na różne zloty i imprezki. Pozdrowienia dla Bielska Podlaskiego i Szepietowa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Pomysl jest dobry w sumie, pierwsza mysl jest zawsze najlepsza, kawalek czerwonej wstazki, gdzies przy motocyklu i püo sprawie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) A ja niedawno zrobiłem sobie taką tabliczkę z blachy aluminowej pod tablicę rejestracyjną. Na tej tabliczce napisałem: "4UM.MOTOCYKLISTOWYARECK"I jestem pewien, że teraz każdy b edzie wiedział któz to jedzie. Edytowane 15 Września 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja mam na swoich dwóch motocyklach naklejki forumowe. Lecz jeszcze nigdy nie zaczepił mnie ktoś z forum motocyklistów, bardziej z forum o polskich motocyklach - Polmot czy dziadek z precli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Jesli wszystko dobrze zrobiłem to tu jest fotka mojej tabliczki:http://img473.imageshack.us/img473/3986/tabliczkann7.jpghttp://img55.imageshack.us/img55/6591/tabliczka2yh3.jpg Kurcze trochę małe te zdjęcia, ale jak chciałem wrzucić większe to pojawiał się komunikat o niemożności wyświetlenia strony i takie tam. No ale chyba co ma być widać to widać. Edytowane 20 Września 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gdyby ktoś reflektował na taką tabliczkę, to jestem w stanie mu takową zrobić.Niebawem zrobię podobną dla "Ona w czerwonych kozakach", która bedzie w Borkach, więc bedziecie mogli ocenić sami.Ja może też się tam zjawię w niedzielę ale na 100% nie mogę obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 yareck, ile chcesz za tą tabliczkę?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Cały koszt łącznie z przesyłką to 15,- zł.Co do szczegółów to już na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Cały koszt łącznie z przesyłką to 15,- zł.Co do szczegółów to już na PW. Tabliczka super...piszę się,adres na pw.Pyknij jak ci kase przesłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) A czy myślał ktoś z was aby zrobić "I zlot Forum Motocyklistów"???Miejsce wybrać wówczas takie aby każdy miał wzglednie tyle samo do przejechania.Oczywiście znaczki,koszulki itd.Tylko teraz pytanie czy by się ktos tego chciał podjąć?Bo przy tego typu imprezie jest sporo robotki:) Edytowane 28 Września 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 A czy myślał ktoś z was aby zrobić "I zlot Forum Motocyklistów"???Miejsce wybrać wówczas takie aby każdy miał wzglednie tyle samo do przejechania.Oczywiście znaczki,koszulki itd.Tylko teraz pytanie czy by się ktos tego chciał podjąć?Bo przy tego typu imprezie jest sporo robotki:) Ja nie wiem co tak kombinujecie, było tyle edycji koszulek forumowych, najlepsza forma rozpoznania sie na Zlocie :icon_mrgreen: Co do Zlotu, to chyba Borki były zawsze Zlotem forumowym, w tym roku też są tylko kto inny je organizuje :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja nie wiem co tak kombinujecie, było tyle edycji koszulek forumowych, najlepsza forma rozpoznania sie na Zlocie :icon_mrgreen: Co do Zlotu, to chyba Borki były zawsze Zlotem forumowym, w tym roku też są tylko kto inny je organizuje :wink: Super fajnie,ale od Szczecina to kawał drogi. Nasza grupa licząca koło 50-60 osób też by do was dołączyła, jeśli Borki były by do 250 km od Szczecina. Dla nas taka trasa jest fajna ale na dłużej niż weekend.Stąd pomysł na pierwszy zlot o takiej nazwie "I zlot F.M."W każdym razie jeśli faktycznie w ten weekend impreza u was się odbędzie to udanej zabawy wam życze w imieniu Śledzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 no rybol jest taką namiastką forumowego zlotu. z każdą edycją coraz więcej nas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi