Skocz do zawartości

Ile jechałeś najszybciej na swoim motocyklu?

d8-vid
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

te 10% to pewnie też umowne :-)

temat o ściemnianiu liczników jest coraz bardziej wałkowany, ja tylko chciałem wiedzieć ile wynosi prawdziwa prędkość, gdy np licznik pokazuje powiedzmy 150 km/h

proponuję zaprzestanie bezsensownych postów bo i tak do niczego one nie doprowadzą. Ja wiem swoje, ze liczniki ściemniają i już.

Co do tej policji to mam nadzieję, ze nie piszesz tego na poważnie.

Pozdrawiam

Gość pawelmoto2

temat o ściemnianiu liczników jest coraz bardziej wałkowany, ja tylko chciałem wiedzieć ile wynosi prawdziwa prędkość, gdy np licznik pokazuje powiedzmy 150 km/h

proponuję zaprzestanie bezsensownych postów bo i tak do niczego one nie doprowadzą. Ja wiem swoje, ze liczniki ściemniają i już.

Co do tej policji to mam nadzieję, ze nie piszesz tego na poważnie.

Pozdrawiam

jak zniza kwote mandatu to czemu nie a tak swoja droga juz rok nic nie placilem bardzo dziwne jak na mnie a jezdze codziennie

Rowerem - 74 km/h

Jawą TS 350 - 140 km/h

Suzuki GS 650 G Katana - 190 km/h

FZS 600 Fazer - 230 km/h

Wszystkie prędkości są prędkościami licznikowymi uzyskanymi w sprzyjających warunkach czyli wiatr w plecy, stroma górka itd :icon_razz:

to teraz juz bede wiedzial ze mi 10% za duzo pokazuje i zaraz sobie drukne posty i w razie mandatu bede negocjowal kwote

Tobie może pokazywać o 10% za dużo, ale policjantowi pokazuje bez tej nadwyżki wiec z nim nie podyskutujesz :icon_mrgreen:

wszystkie liczniki z zawyżają, ale nie o 10 % tylko do 10% (konkretnie zależy to od producenta), wiec mogą być np takie które zawyżają tylko o kilka procent..

A co do szybkości, to ja jechałem dzisiaj 100km/h (dla mnie to rekord) :icon_mrgreen:

Nie śmiejcie sie, od miesiąca mam moto i nie śpieszy mi sie do bicia rekordów :icon_biggrin:

pozdr,

Wojtek

Podobno "wolniej zajedziesz prędzej" :P

Ja już jeżdżę dwa lata, a GT 250 mam dopiero parę tygodni - nie do końca jeszcze dotarty i wyczuty - więc tylko dwa razy pogoniłem go do 120 licznikowych. To mój aktualny życiowy rekord ;) I jakoś mi się nie spieszy do bicia tego rekordu na razie - widać nie mam natury ściganta. ;) Zresztą przy tych 120/h mimo małej szybki już zaczyna szpetnie wiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...