Piotrek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 te 10% to pewnie też umowne :-) temat o ściemnianiu liczników jest coraz bardziej wałkowany, ja tylko chciałem wiedzieć ile wynosi prawdziwa prędkość, gdy np licznik pokazuje powiedzmy 150 km/h proponuję zaprzestanie bezsensownych postów bo i tak do niczego one nie doprowadzą. Ja wiem swoje, ze liczniki ściemniają i już. Co do tej policji to mam nadzieję, ze nie piszesz tego na poważnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 te 10% to pewnie też umowne :-) temat o ściemnianiu liczników jest coraz bardziej wałkowany, ja tylko chciałem wiedzieć ile wynosi prawdziwa prędkość, gdy np licznik pokazuje powiedzmy 150 km/h proponuję zaprzestanie bezsensownych postów bo i tak do niczego one nie doprowadzą. Ja wiem swoje, ze liczniki ściemniają i już. Co do tej policji to mam nadzieję, ze nie piszesz tego na poważnie. Pozdrawiam jak zniza kwote mandatu to czemu nie a tak swoja droga juz rok nic nie placilem bardzo dziwne jak na mnie a jezdze codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Swoim poczciwym simkiem posuwalem na prostej bezwietrznej 80 troszeczke ponad, a z poczciwej gorki bylo 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a ja dzisiaj 250-245-250-245 i tak mi sie bujało cały czas-honda 600 rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia 6 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ja latam tak do 260 lublin -rzeszów bo na tyle maszynka pozwala :) ZX6Rostatnio pokazał 262miałem FZR1000 to ciskałem290przy 300 miał odcinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieks22 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Yamaha YZF-R6 tylko 240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Licznikowe 232 km/h.Fazer FZ6 S :biggrin: Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Mar_Cin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 DR 125 po drodze 100 a po bezdrodze 100 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duku Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Rowerem - 74 km/hJawą TS 350 - 140 km/h Suzuki GS 650 G Katana - 190 km/hFZS 600 Fazer - 230 km/h Wszystkie prędkości są prędkościami licznikowymi uzyskanymi w sprzyjających warunkach czyli wiatr w plecy, stroma górka itd :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasibor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 to teraz juz bede wiedzial ze mi 10% za duzo pokazuje i zaraz sobie drukne posty i w razie mandatu bede negocjowal kwote Tobie może pokazywać o 10% za dużo, ale policjantowi pokazuje bez tej nadwyżki wiec z nim nie podyskutujesz :icon_mrgreen: te 10% to pewnie też umowne :-) wszystkie liczniki z zawyżają, ale nie o 10 % tylko do 10% (konkretnie zależy to od producenta), wiec mogą być np takie które zawyżają tylko o kilka procent.. A co do szybkości, to ja jechałem dzisiaj 100km/h (dla mnie to rekord) :icon_mrgreen: Nie śmiejcie sie, od miesiąca mam moto i nie śpieszy mi sie do bicia rekordów :icon_biggrin: pozdr,Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Podobno "wolniej zajedziesz prędzej" :P Ja już jeżdżę dwa lata, a GT 250 mam dopiero parę tygodni - nie do końca jeszcze dotarty i wyczuty - więc tylko dwa razy pogoniłem go do 120 licznikowych. To mój aktualny życiowy rekord ;) I jakoś mi się nie spieszy do bicia tego rekordu na razie - widać nie mam natury ściganta. ;) Zresztą przy tych 120/h mimo małej szybki już zaczyna szpetnie wiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 GSX-R 600 K7 - 285 km/h licznikowe of korz :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironus Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 160, ale na tej kawie to zadna przyjemnosc ( i krotko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 GSX-R 600 K7 - 285 km/h licznikowe of korz :lapad:To był max czy jeszcze trochę dałoby radę? :biggrin: Ładny wynik muszę przyznać :icon_rolleyes: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) To był max czy jeszcze trochę dałoby radę? :lapad: Więcej już się nie chciało wyświetlić, więc to było już wszystko :icon_rolleyes: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Sligier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi