bols2 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 alfa 147 192 - mozesz coś napisać wiecej o tym moto ? o takim jeszcze nie słyszałem ... PS swoim 160 3 dorosłe osoby + moje dziecko + mój pies + bagaże + 3 zimówki w bagażniku :wink:Ps2 MAm TD heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrula Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 M-72. 189 km/h na wstecznym i z koszem :lalag: :wink: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 M-72. 189 km/h na wstecznym i z koszem Toż Ty panie dawca jesteś :flesje: ;) :icon_razz: :) :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 CBR 600 F4 licznik pokazał 259 km/h dalej nie chcaił już wskoczyć mimo długioego przelotu. Trasa nr. 17 Zamość -> Tomaszów Lubelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) ale po pijaku czy na trzeźwo ?? Edytowane 30 Stycznia 2008 przez motylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Licznikowe 170, ale ten mój motocykl się do takich prędkości nie nadaje :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ale po pijaku czy na trzeźwo ?? A to ty jeździsz na trzeźwo :icon_mrgreen: WARIAT z ciebie :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) prędzej...wariatka ;Pja nie wiem ile jechałam najszybciej bo nie patrzyłam na licznik tylko na drogę,następnym razem, zamontuję kamerę i się tu przypucuję (sic!) Edytowane 30 Stycznia 2008 przez motylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 yamaha YZF 750R dałem rade 250 na autostradzie A4 kierunek wrocław, pewnie dało by rade szybciej ale jakoś się wystraszyłem, bo gamonie w autach nie patrzą w lusterka i tego na razie nie mam zamiaru poprawiać :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja ostatnio przydusiłem porcelanowy dziadkowy kredens BMW R 1100 RT na maksa do 210 km/h i teraz mam sprzęgło do roboty :buttrock: Ale BMW to BMW (Będziesz Miał Wydatki) :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja mam predkosciomierz w mialch i jak zaczynam przeliczac na kilomerty to sie zapominam i zwalniam :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 WFM=90km/h, GPZ 500S=205km/h, CBR 600F-Sport=87km/h ==> WFM>CBR :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 WFM=90km/h Na pewno :notworthy: Mierzone GPSem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na pewno :biggrin: Mierzone GPSem :rolleyes: Nie GPSem tylko tyle na liczniku było, w rzeczywistości to nie wiem czy 80 było :notworthy: ale sprzęd byl po remoncie, z lekkiej gorki i z wiatrem, jechala kolo mnie WSK której licznik identycznie kłamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADASG2 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 WSK-ą jakąś setke, ale na dniach otwartych Volkswagena dosiadłem passata 2 literki, TDI i osiagnąłen ok. 200 km/h :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi