Fidel5 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jak strajkujesz z weekendem to piateczek, przecież ma byc wiśniówka............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamandir pijosz? ili tolka je..... :buttrock: Noto temat umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 U mnie ten piatek odpada, ale mysle, ze 24 bylby odpowiedni...... Kto jest za??? Oczywiscie pierwszenstwo w odpowiedzi ma PAN EMBE :banghead: Bo to w sumie od niego zalezy...... I jeszcze jedno: kto zglasza sie na szofera dla Pana Be? Bo pamietajcie! Ja mieszkam w Konstancinie! Ale na skroty mozecie poleciec z Kabat :crossy: Jeszcze przydalby sie Greedek, bo w koncu jest to trzeci z poszkodowanych :clap: Kurka wodna spotkanie samych polamancow wrecz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 U mnie ten piatek odpada, ale mysle, ze 24 bylby odpowiedni......Kto jest za???Ja bym się chętnie pojawił. Jeśli tylko uda mi się wykombinować (czyt. wypłacą mi wreszcie zaległe pensje) kasę na zapłacenie OC za samochód, to mogę też zabrać 3 osoby (a Michałowi powinno być wygodnie, bo ten merc to taka jeżdżąca kanapa :icon_question: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Pierwszy chetny jest..... Kto nastepny? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pierwszy chetny jest..... Kto nastepny? :icon_razz: ja zawsze ale ten 24 nie wiem czy na 100%, ale co zreszta nikt sie nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Niestety, ale musze sie wycofac z tego planu, co z przykroscia stwierdzam :icon_razz: Od 22 listopada do konca grudnia jestem NIEDYSPONOWANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Niestety, ale musze sie wycofac z tego planu, co z przykroscia stwierdzam :clap: Od 22 listopada do konca grudnia jestem NIEDYSPONOWANA mniej pij :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie odwiedzałem dawno tego jakże poczytnego :D tematu, stąd przerwy w transmisji. W miarę możliwości pojawić się i ja mam ochotę. Czekając na termin powiem jeno, że zdrowie coraz lepsze i może uda się podjechać furmanką własnoręcznie. Kto wie...w każdym razie chtnym ja jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No, Panie Michale ja juz slyszalam o tym jakze przesympatycznym ,,wybryku" :flesje: Ciesze sie, ze zdrowko dopisuje i sily witalne pozwalaja na jazdy kultowym trabancikiem :icon_rolleyes: Greedowi zapewne szczeka opadla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 W moje ręce trafiły dwa ciekawe, choć niewyraźne zdjęcia :) Może ktoś zgadnie kim jest ich główny bohater i co robi :) :biggrin: http://img168.imageshack.us/img168/4849/zdjcie005xi0.jpg :biggrin: http://img105.imageshack.us/img105/898/zdjcie006ey2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ja wiedziałem, że jak Michał sprowadzi motocykl do tego garażu, to mu porozkradają resztę części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Embe, co ty kombinujesz?!?!!? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Klaudiusz, sio mi z tym defetyzmem stąd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Michał po prostu szykuje na sprzedaż. Nufka sztuka funkiel nieśmigana turystycznie emerytka po bułki na dwóch kółkach wieeeeesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Michał, don't do this! To ZŁO na 2 kołach :icon_mrgreen: nie remontuj!!!!! :bigrazz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi