fxrider Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Adaś do której godziny można odwiedzać Michała? Oficjalnie do 19, bez problemów do 21, mi raz zdarzyło się siedzieć trochę po 22, tylko o takiej porze trzeba uważać na pielęgniarki :) (bez skojarzeń ;P ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Szybkiego powrotu do zdrowia z podmuchem mazurskiego powietrza od nas dla rozbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witajcie! Niestety nie mam ciągle czasu zajechać do Michała ostatnimi dniami, ale dziś do neigo dzwoniłem. Dowiedziałem się, że prawdopodobnie w środę będą mu skadać noge operacyjnie, więc spontaniczne i niezapowiedziane wizyty (jak najbardziej miło przez Michała odbierane) w środę oraz w czwartek mijają się z celem. Takie jest zdanie samego embego. Po operacji zdejmują gips i początek rehabilitacji to kwestia kilku dni. Sypia coraz dłużej co go bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ...ode mnie takie male info techniczne dla osob chcacych odwiedzic Michala:motonga mozna spokojnie zostawic (oczywiscie po uprzednim ustaleniu tego z portierem/staznikiem/ochroniarzem) na terenie szpitala, nieopodal bramy wjazdowej... ba nawet sam portier/staznik/ochroniarz zaproponowal mi, iz bedzie mial baczenie na sprzeta :D ...aha... uwaga na miekki asfalt w miejscu gdzie bedziecie stawiali moto... ja bylem wieczorem (kolo 20) i po godzinnej wizycie... nozka wbila sie juz dosc gleboko... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 O tak, asfalt jest tam strasznie miękki. Centralka Urala pozostawiła po sobie ślady :D. Może jakoś w piatek wstępnie ktoś by miał ochotę skoczyć do Michała? Jesli tak, to o jakiej porze? Plecakowi z własnym ubiorem (kask) mogę zaoferować miejsce na Uralu. Pytam bez zobowiązań, sam nie wiem czy będę miał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja bym się chętnie przejechała do Michała, tylko nie wiem czy nie będę mieć w piątek rozbieranego motocykla :D Jak by co, to się zgłaszam na ,,uralową" jazdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dziś wieczorem zadzwonię do Michała. Zobaczę jak się czuje i czy będzie miał siły/warunki na odwiedziny. Zainteresowani niech śledzą temat. Ja przed jutrzejszą ewentualną wyprawą muszę, jeszcze pogrzebać w sprzęcie coby siebie, a tym bardziej pasażerki przypadkiem w drodze nie zabić/uszkodzić. Ruskaja tjechnika wymusiła montaż linki hamulca na ruskij patent :-/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 student i ode mnie przekaz slowa "wracaj szybko do zdrowia" wierze ze wasz kolega szybko sie wylize i bedzie dalej jezdzil z bananem na twarzy i bral jak najwiecej przyjemnosci z jazdy. 3maj sie Embe! Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzięki, przekażę.Dla zainteresowanych:Nie mogę się do Michała dodzwonić... Nie odbiera. Będę próbował dziś i jutro. Jeśli Michałowi będzie pasowało postaram się grupę odwiedzinową zapowiedzieć na jutro (popołudnie po 18). Jeśli coś uda mi się ustalić napiszę Wam tu w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja niestety odpadam dzisiaj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie mogłem się dodzwonić do Michała, zadzwonił do mnie jego tata. Michał miał w środę tę operację nogi, ale niestety dziś miał kolejną w celu poprawienia tego, co zrobili w środę. Leży nieprzytomny na sali pooperacyjnej i niestety dziś, jak i jutro odwiedziny nie sa możliwe. Jego tata powiedział również, że nawet po tym jak Michał odzyska przytomność będzie go nękał wielki ból, który uśmierzany będzie mocnymi lekami co wpływać będzie na przytomność. Dlatego zaraz wysylam do Michała sms'a, żeby się odezwał kiedy będzie się w stanie odezwać. Wtedy z nim pogadam dłużej i wtedy może jakoś zapowiem odwiedziny. Na razie, jak sami widzicie, nasza wizyta odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Oby wszystko było dobrze i zakończyło się sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie znałem Michała osobiście ,ale kilka razy na GG gadaliśmy o XJ 600 bo miałem problemy i ktoś mi Go polecił , mówił wtedy też o swoim GPZcie , ze sie zajebiście prowadzi itd. Do teraz mam go zapisanego na gg jako "embe-sprzegło XJ" ! Michał-dużo zdrowia życze !!! a o sprzet nie ma co sie martwić , grunt zebyś był zdrów !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Poczekamy. Nic się nie stało. Kurcze, ale dużo zabiegów ma embe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 oby szybko wrócił do zdrowia i na moto. Oraz aby nikomu z nas nic sie nie przytrafiło! :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi