Mati_Bar Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale rowery te są niemiłosiernie drogie w porównaniu do innych marek takich jak np: Author Merida czy Scott Fakt są dobre ale stosunek jakosci do ceny jest nieproporcjonalnyTroche OFFtopic sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dlatego np. jak byłem sprawdzać sklep w rzeszowie to dawał niezłe upustu bo pewnie raz że sie nie sprzedają a dwa cena/ jakosc sa naprawde nie proporcjonalne. Z 3200 zniżał mi do 2800 więc to juz znaczne ale i tak duży na tym zarobi. Ale takie upustu z wiekszych rowerków dają wszedzie, nie bede sie dalej wypowiadał bo to nie forum o rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 bodajze lamorgini albo porshe do ktoregos ze swoich samochodow dorzuca rower firmowy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 off topic się zrobił troszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 proponuje zamknac ten temat bo juz sie wyczerpal.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaryWilk Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 KTM - Kocham Ten Motocykl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 KTM - Kocham Ten Motocykl :notworthy: dobre :D Kochane Tanie Moto (w przenośni, tani=drogi) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 KTM- Katuj Tylko Mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeeenix Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ale wymyślacie ja sobie też na poczekaniu na szybko wymyśliłem, może głupie ale zawsze coś :banghead:KTM - Kupa, twoje motto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Żadna zadkość, juz coraz wiecej jest ktm-ów w mx i np. w klasie 450 juz jest prawie zawsze na podium(Ben Townley). a co to za klasa 450??? za czasów mojego ojca zawodnicy startujący na KTM mieli na koszulkach: K-TeaM ale to bardziej pewnie chodziło o nazwe teamu niz skąd sie wzięła nazwa marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 za czasów mojego ojca zawodnicy startujący na KTM mieli na koszulkach: K-TeaM ale to bardziej pewnie chodziło o nazwe teamu niz skąd sie wzięła nazwa markiNa starszych ktmach jest czesto napis k-team for fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Na starszych ktmach jest czesto napis k-team for fun widzialem, potwierdzam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi