przems Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Co to się porobiło :bigrazz:Zadzwoniłem dzisiaj do urzędu gminy z pytaniem ile średnio potrzebują czasu na wyrobienie prawa jazdy.Pani poinformowała mnie że do 3 tygodni, i że proces wytwarzania dokumentu mogę śledzić na specjalnej stronie internetowej www.kierowca.pwpw.plPodaje się tam pesel, imię i nazwisko i dostaje się info o statusie własnej sprawy.Oczywiście obejmuje to proces produkcji prawka od momentu dostarczenia dokumentów do wytwórni.Nie wiem czy działa to tylko dla wawy czy też dla całej Polski.tak tak. postęp dotyka też nasze kochane urzędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 w sumie po co to komu... lepiej by zrobili skracając czas wyrobienia tego dokumentu do kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jeszcze nie miałem okazji sprawdzić, jak działa ten system i co daje. Niedługo będę się mógł przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 calkiem fajna rzecz z tym sprawdzaniem, nie trzeba po urzedzie latac... tylko czemu na Boga wciaz mi wyskakuje : trwa postepowanie administracyjne :bigrazz: ja juz chce odebrac prawko!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja wlasnie tego systemu uzywalem i dziala w pelni sprawnie - w dniu w ktorym pojawilo sie "dokument gotowy do odbioru" prawko czekalo w urzedzie. Dodam, ze egz. zdalem 18 czerwca, realizacja rozpoczela sie 23 czerwca, a 31 otrzymalem dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam zawsze tak samo. w kazdym urzedzie przekrecaja moje nazwisko. i tak samo bylo przy wyrabianiu prawka. Malo tego. Calkowicie zgubili moje akta ;o i musialem czekac 2 razy dluzej... mogli mi chociaz oplate znizyc lub darowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Czekam na wymiane prawka bo dorabialem dodatkowe kategorie i pojawia mi sie komunikat 'Brak otwartych spraw lub niepoprawne dane.' Czy to oznacza, ze moje dokumenty mogly nie dotrzec do wytworni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Spoko, bez paniki...mam tak samo :icon_mrgreen: .Dzwoniłem i dokumenty odebrali i wysłali do wytwórni. Dopiero jak wrócą to pojawi się komunikat o realizacji, tak więc wszystko jest na pewno ok. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Postępowanie administracyjne, to jest każda czynnośc administracji państwowej, czemu mają Ci zabrać prawko odrazu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Spoko, bez paniki...mam tak samo :icon_mrgreen: .Dzwoniłem i dokumenty odebrali i wysłali do wytwórni. Dopiero jak wrócą to pojawi się komunikat o realizacji, tak więc wszystko jest na pewno ok. :icon_twisted: Dzieki za odp, uspokoiles mnie, juz myslalem, ze znowu bede musial uzerac sie z urzedasami. To co ja przezylem z paniami i panami rowniez z WORDu i WK to skroci mi zycie o rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Heh, to i tak nic. Ja się wydygałem że jakby co niczego im nie udowodnię i będe musiał jeszcze raz zdawać :icon_twisted: . Wtedy to już pozostaje tylko opcja aby jeździć bez... Łaski niech nie robią :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 W internecie można też sprawdzać w ten sposób kiedy można odebrać dowód rejestracyjnywww.pojazd.pwpw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Sprawdz-czy-...jny-t48202.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 W mojej miescinie na stronie urzedu miasta wpisuje numer pesel i moge zobaczyc czy juz jest do odbioru Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi