Wyatt Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Chetnie bym zobaczył :PPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggobo Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 a jak tu wstawić obrazek który mam na dysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 Możesz dodać zdjęcia do albumu bo chyba przez BBCCode nie można jeśli są one na dysku a nie na www.Więc - album czeka :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggobo Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 zrobiłem upload do albumu dwóch fotek i ich nie ma. nie wiem co jest grane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 Jest ! Widziałem. Piękna maszyna. Moja wygląda bardzo podobnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggobo Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 no tak nie wiedziałem że alfabetycznie...jedna tu: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...nail.php?id=608druga tu: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...nail.php?id=609 jutro zapodam crossy mam w pracy na kompie. będą na "c" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 21 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2003 Czekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggobo Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 mam zdjęcia tylko z lat 1960-1979. te z lat osiemdziesiątych różnią się wydechen, boczkami i błotnikami. inna jest też rama bo w nowszych wydech wychodzi z cylindra centralnie poprzez ramą podwójną. w starym typie jak tu jest skierowany bokim. przez co cylindry od starych typów nie pasują do nowych i odwrotnie. mam trochę więcej zdjęć ale w formacie BMP i mi nie wchodzą. oto cz 250 cross. miałem niemal identyczną. waliła z gazu na koło na dwóch biegach, mocny sprzęt jak na tamte lata :lol: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Dzieki ! :PChętnie bym pojeździł czymś takim.Może da się zamienić bmp na jpegi i wtedy pójdą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Witam mam zamiar kupic cz cross.Zastanawiam sie miedzy 125 a 250.Do tej pory jezdzilem mzkami jawami wskami shlkami.Nie mam zamiaru jezdzic wyczynowo i w orankach tylko poszalec po drogach polnych.Jezdze malo wiec to ile spali mnie nie interesuje.Zalezy mi zeby bylo jak najmniej awaryjne dobrze sie prowadzilo i mialo ladnego buta.O 380 slyszalem ze sa za ciezkie i bardzo awaryjne.Duza jest roznica w mocy miedzy 125 a 250 bo boje sie ze jak kupie 125 to bede zalowal tego ze ma za mala moc i jaka to mniej wiecej osiaga predkosc maksymalna ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 ja kupiłbym 125tkęmniej awaryjnaźdźiebko tansze i łatwiej dostepne częscibardziej popularna27kucy powinno ci na początek wystarczyć-tym już naprawdę można polatać6biegów (250tka chyba 4) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 jako ciekawostkę mogę coś napisać...a mianowicie, ostanio byłem u kolegi, śmiga na Junaku M-10 po przeróbce i Suzuki Katanie Ay70, a ponad to ma 3 karty. :] W jednym jest jakiś silnik z Holandii, w drugim wsk 175, a w ostatnim z Cz 250 8) i tu cały gwóźdź programu, jego ojciec wpadł na pomysł obrócenia cylindra o 180 stopni. dzieki temu uzyskali lepsze chłodzenie. Kolanko wydechu wychodzi po drugiej stronie, a gaźnik razem z całą resztą poleciał w tył 8) osiągi tej jednostki napedowej szacuje sięna okoo 45KM. Siedzi ona w sportowej ramie, na której osiąga, uwaga... niespełna 170km/h :!: To nie żart, prędkość została elektronicznie zmierzona na odcinku lotniskowym w Rykach. Cała ta historia może świadczyć to naprawdę b. dużej mocy tych silników, opisywany przeze mnie egzemplarz był oczywiście kilkukrotnie rasowany :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Przecież kiedyś Motocykle CZ to były pikne maszyny, jak poszperacie w Necie to zobaczycie na czym kiedyś Motocross'owcy śmigali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Jeżdziłem kiedyś kilka razy crosową CZ 125. Z tego co pamiętam szły tylko na wyokich obrotach, trzba było je cały czas kręcić, bo na wolnych i śrenich to wogle siły nie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 widze ze to już stary temat ale mam jedno pytanie. Ile Pali na 100 km taka CZ 125 model 516? Mam zamiar kupić takie coś ale boję się ze nie wyrobie z wydawaniem hajsu na paliwo..Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi