Kuba86 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wyglad ma niezly naprawde ..a ten wydech bajka...ale i tak bym nie kupil bo mam zle skojarzenia z przerabianymi motocyklami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Rzeczywiscie zajebisty jak w opisie naprawde koles sie postaral widac po moto ze nie bylo to robione metoda "paznokciowa" jak wiekszosc streetow w polsce, koles mam talent albo duuzo pieniedzy Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Coś pięknego ,marzę o cymś takim. Mam już nawet pomysł,jak przebudować Giesę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Mówią, że street fightery to plastiki które przefajterzyły na stricie... Zawsze jak widzę takie coś, to pytam, czy prosty :icon_mrgreen:. Zwróć uwagę na ślady prostowania na lagach, na rocznik obręczy, na zderzaki na główce ramy, na mocowania silnika i na spawy na ramie. Obejrzyj sobie w miarę możliwości orginalnego B-12 i popatrz gdzie są spawy, a gdzie ich nie ma. Wierz mi, różne rzeczyw Polsce można zobaczyć :smile:. Zgadzam się z tą wypowiedzią... ale przyznam że sprzęcik robi ostre wrażenie!!! Sam się chyba ustawie na widzenie... :banghead: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zalezy od przypadku; ja popsulem zdrowego bandita bez wypadkowego z oryginalnym czarnym perlowym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ale wiesz Yogi. Z tobą to jest inna historia. Ty tniesz nowego japońca, a -W-F-M- zrobileś na orginał, a nie na czopera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no musze stwierdzić ży wygląda ciekawie, nie jest brzydki ale piękny znowu też nie zależy co kto lubi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam, Bandziorek :smile:Co o nim sądzicie....krótka piłka :icon_mrgreen: :banghead: Taki niby bandycki... ale jakiś taki delikatny... jestem na 'nie' :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam, Bandziorek ;)Co o nim sądzicie....krótka piłka :icon_razz: :buttrock:moto bardzo ladne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) jak krótka piłka to tak, motocykl mi sie podoba.ALe oszałamiający to on nie jest. Yogi, jeśli ten street z bickepics z twojej stronki bandida z 2001 np z 14 strony to mi sie nieziemsko podoba. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 tak to moj - ciagle w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zaraz sie wsciekne.....Aukcja juz minela i nie moge obejrzec.Czytanie opini ze super moto doprowadza mnie do szalu, prosze jesli ktos ma gdzies zapisane szystkie zdjecia i opis aukcji oraz nr tel do goscia to prosze o wyslanie mi na adres:[email protected] Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zaraz sie wsciekne.....Aukcja juz minela i nie moge obejrzec.Czytanie opini ze super moto doprowadza mnie do szalu, prosze jesli ktos ma gdzies zapisane szystkie zdjecia i opis aukcji oraz nr tel do goscia to prosze o wyslanie mi na adres:[email protected] Z gory dzieki.Patrz na datę. Aukcja była w maju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi