arek23s Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 witam gdzie mozna kupic przewody hamulcowe do japoncow??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Niema chyba wielkiej filozofii trzeba znac tylko dlugosc i kupisz w kazdym sklepie z motocyklami na bazarach albo w LUISIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Warszawa, PTM na Jagielonskiej po drugiej stronie ulicy na wysokosci Boldoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 w bielsku jest firma maja metalowe piekne przewody cena 1m 50 zloty koncowka 30 zloty taniej to nigdzie nie widzilalem to jest sklep w pracy mam linka i tel . nazwa to moto cos nie pamietam aha 10mm srednica oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Nie musisz jechać do Bielska. W Warszawie jest nowy sklep z częsciami do moto, na ulicy Namysłowskiej przy Starzyńskiego (na Pradze). Można kupić przewody montowane ze specjalnego zestawu. Są nowi w tym miejscu więc jeszcze nie zdzierają. Przewody są w oplocie metalowym a końcówki o różnym wygięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 kupiłem przewód w stalowym oplocie na bajzlu w łodzi. 50 zeta za 1m przewodu i po 30 za końcówki - różnica między stalowym a oryginałem szalona. P O L E C A M. kupiłem przewód w stalowym oplocie na bajzlu w łodzi. 50 zeta za 1m przewodu i po 30 za końcówki - różnica między stalowym a oryginałem szalona. P O L E C A M.sorki, nie doczytałem, że ANDI już o tym pisał. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek23s Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dzieki chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 www.jotte.pl - przewody goodrige w oplocie stalowym , raz a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 jakie ma znaczenie jaka koncowka bedzie zalozona... ocynkowana, chromowana, aluminiowa czy nierdzewna?? jakie ma znaczenie??widze roznice ceny... ale czy tylko na cenie pozostaje?? czy oplaca sie instalowac przewod stalowy na hamulec tylny?? co mi da jesli zaloze przewod stalowy do sprzegla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A nie lepiej do PiotrusiaGSX z Autokomplexu ? W końcu nasz kolega z forum :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 w bielsku jest firma maja metalowe piekne przewody cena 1m 50 zloty koncowka 30 zloty taniej to nigdzie nie widzilalem to jest sklep w pracy mam linka i tel . nazwa to moto cos nie pamietam aha 10mm srednica oczek kupiłem przewód w stalowym oplocie na bajzlu w łodzi. 50 zeta za 1m przewodu i po 30 za końcówki - różnica między stalowym a oryginałem szalona. P O L E C A M.sorki, nie doczytałem, że ANDI już o tym pisał. :icon_mrgreen: Witam,Tez kiedys cos takiego kupilem. Pieniadze w bloto. Niby to dzialalo ale wolalbym np fabrycznie zaprasowane koncowki na przewodzie np GOODRIDGE lub LUCAS. GOODRIDGE daje wieczysta gwarancje. Takie zakrecane koncowki to zwykle g... Raz ze to malo szczelne. Material aluminium slabiutki i bardzo trzeba uwazac z dokrecaniem. Jesli dobrze nie skrecisz to slabo bedzie trzymac. Sam przewod jest jak najbardziej OK jednak twierdze ze samo laczenie z koncowkami jest bardzo tandetne i budzi wiele watpliwosci. Strach ze to moze puscic w kazdej chwili. Raz kupilem bo niby takie tanie. Pamietajcie na zyciu sie nie oszczedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) wszystko fajnie... ale odkopalem ten temat bo nie chcialem zakladac swojego nowego... to co markowe jest dobrej jakosci... przeciez za to sie placi ale ciagle nurtuja mnie te wczesniejsze pytania ktore zadalem... jakie ma znaczenie jaka koncowka bedzie zalozona... ocynkowana, chromowana, aluminiowa czy nierdzewna?? jakie ma znaczenie??widze roznice ceny... ale czy tylko na cenie pozostaje?? czy oplaca sie instalowac przewod stalowy na hamulec tylny?? co mi da jesli zaloze przewod stalowy do sprzegla?? prosze o odpowiedz Edytowane 12 Marca 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 jakie ma znaczenie jaka koncowka bedzie zalozona... ocynkowana, chromowana, aluminiowa czy nierdzewna?? Jesli bedzie dobrze calosc zmontowana, to koncowka ma znaczenie estetyczne :flesje: co mi da jesli zaloze przewod stalowy do sprzegla?? Chyba niewiele. Ale ja na przyklad nie lubie miec bigosu w przewodach, wiec jesli ma byc porzadnie to trzeba bylo kupic dwa przewody (teraz sie nie odrozniaja). Jesli przy okazji cos tam sie w dzialaniu sprzegla poprawi, to sie uciesze :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ale warto zmienic przewod na stalowy jak masz sprzeglo hydrauliczne , a nie linke :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ale warto zmienic przewod na stalowy jak masz sprzeglo hydrauliczne , a nie linke ;)Ano mam ;) Lecz sprawnosc sprzegla nie jest tak wazna jak sprawnosc hamulca, wiec w moim przypadku kierowalem sie wylacznie estetyka. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi