wolekFJ1100 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mam pytanie, czy ktoś próbował jeździć Fj ta na kole?Jeśli tak to czy wyjdzie ona w góre z gazu?a jak nie to jak ją wyrwac ze sprzęgła..bo chciałbym spróbować...pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Na wszystkim mozna, choc to motocykl absolutnie nie nadajacy sie do tego. Proponuje trzymac poziom oleju powyzej max i pamietac ze w 1100 drugi bieg wyjatkowo latwo szlag trafial. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 tyle ze 125 wazy ze 140 kilo a fj ok 260Fjką raczej bedzie cierzko na koło z gazu mój brat ma xj 900 i terz nie pójdzie ze sprzegła jaknajbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 tylko po co?? kolega na Ninji na gumie szalał i troszeczkę za dyżych obrotów nabrała... i iskier było co nie miara :D z resztą z odmy litry oleju mu uciekały cały moto upaćkany... ehhh jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Proponuje trzymac poziom oleju powyzej max i pamietac ze w 1100 drugi bieg wyjatkowo latwo szlag trafial.czy to samo tyczy sie modelu 1200, a moze jeszcze jakies cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Niby po 89r...o ile sie niemyle naprawili tą wade...ale na kole już mi sie odechciało...suka jest za cięzka jak dla mnie:Ppozdro...jak masz jakieś pytania co do FJty to dawaj na priv...a tak ogólnie to ciężko zepsuć ten motor Edytowane 28 Maja 2006 przez wolekFJ1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 tyle ze 125 wazy ze 140 kilo a fj ok 260Fjką raczej bedzie cierzko na koło z gazu mój brat ma xj 900 i terz nie pójdzie ze sprzegła jaknajbardziej Xj 900 idzie z gazu bez problemu, przypadkowo tego doświadczyłem bo nie praktykujetakiej jazdy, to nie są motocykle do tego typu wyczynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Szkoda motyckla. Trzeba naprawde znac ten motocykl zeby robic takie ewolucje. Jest za ciezki przede wszystkim. Jesli bedzie robil to w niechlujny sposob to ci lozysko padniew glowce ramy, albo co gorsza rama pęknie!!!!! No, a jesli chodzi o technike. Wbij 1 bieg, rozpedz sie do 6000rpm. "Nastepnie strzel ze sprzegla" To znaczy wcisnij sprzeglo, daj gazu tak do 10 000rpm i pusc sprzeglo. Musisz byc ostrozny, motocykl wystrzeli w gore. Jesli juz sie zdecydujesz, to caly czas trzymaj noge na tylnym heblu. Kiedys tez w to sie bawilem, ale pare razy wystarczylo i juz mi sie nie chce. Szkoda sprzętu. Naprawde SZKODA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ' date='29 Maj 2006 - 00:24' post='617578'] 10 000rpm i pusc sprzeglo. Musisz byc ostrozny, motocykl wystrzeli w gore. Jesli juz sie zdecydujesz, to caly czas trzymaj noge na tylnym heblu. Kiedys tez w to sie bawilem, ale pare razy wystarczylo i juz mi sie nie chce. Szkoda sprzętu. Naprawde SZKODA!!!! sprzętu szkoda bo nie do tego jest, za to możesz po prostu dać buta i zjarać kapcia ruszając spod świateł i nie bać sie, że koło wystrzeli w powietrze. co do tych 10 000 to sceptycznie bym podchodził, moja ma odcięcie przy 9700 bodajże Pozdrawiam P.S. Nie katujmy sprzętów które do katowania nie są przeznaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 A Dziawer jeździł...Nawet dwójkę zapiął... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 spróbowałem 1 i mi sie odechciało...za ciężki..boje sie...:/i szkoda mi go:(....dzięki... Tomek Kulik napisał:A Dziawer jeździł...Nawet dwójkę zapiął... Tzn...jest opis FJty w świecie motocykli??bo Dziawer to on chyba jest z tej gazety...byłaby jakaś możliwość porobienia fotek tych stron z opisem..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi