motowojtas Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) wczoraj byłem oglądnąłem no i............. kupiłem honde mbx dałem 2600 plus duzo czesci sprzet sprawuje sie dobrze, przez 100km jechałem z predkoscią 70-80 a najszybciej jechałem 95km/h przy 8,5tys obr. ale nie dawałem do konca, na postoju bez problemu kreci sie 11 tys.obr a moze i wiecej ale nie chce katowac. mam mały problem bo przod jest miekki ale simmeringi nie ciekną wygląda na to ze jest mało oleju, i pytanie do was gdzie wlewa sie olej do lag?? wicie ile jest rezerwy w MBXie bo wiem ze bak ma pojemnosc 12 litrów Edytowane 28 Maja 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 najszybciej jechałem 95km/h przy 8,5tys obr :D :D Odkrecasz lagi w polkach, i wlewasz olej od gory. Wchodzi po 152 cm3 na lage. Jesli sa miekkie to wlej jakis gestszy olej, u mnie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam.MotoWojtas noto gratki :DDawaj jakąs fotke :D Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ej motowojtas mogl bys zobaczyc jakom masz swiece zaplonowa i mi podac dzieki z gorygratuluje nowego nabytku. pokaz fotkiGumowych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Nono tylko gratulować :wink: :wink: :flesje: :cool: podaj fotki..... :biggrin: :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ja w lagach NS1(taki sam praktyczni eprzod) wlalem W10, i jets troche za miekko. komfort jazdy zajefajny, ale hamowanie gorsze. juz ktos ci tam napisal co i jak z wlewaniem- rozkrecasz calutki porzod. pamietaj tylko zebys przy skladaniu dobrze wyczyscil wszystko z oleju(uszczelniacze i rury) gdyz bedzi eci olej uciekal jak nie wytrzesz.poza tym gratulacje. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 jakie oponki polecacie do mbxa przód/tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Z oponami moze byc problem, bo to waskie 18ki. Albo uzywki, albo jakies drogie firmowki, bo z tanszych moze byc problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 mnie interesują tanie urzywki ale zeby były dobre na asrfalt na tył 100 czyli chyba 3,5 a na przód 2,75podajcie adresy internetowe jakichs stron z oponami urzywanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 3.5 cala to dokladnie 88,9mm wiec lepiej kup 90ke, bo moze byc tak ze 100 nie zmiesci ci sie w wachaczu. Opony sa na allegro, ale nie polecam kupowania przez internet (ja sie tak nacielem), lepiej kupic na jakims bazarze motocyklowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja kupowałem ostatnio do RG. Kapeczke sie naszukałem :) . 18tki sie znajdą spokojnie, u mnie były 16tki to musiałem dętkową wrzucić :icon_question: . http://www.oponymotocyklowe.eu/ tu mają duzo opon, ale to w Łodzi :banghead: . PzDr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 wymieniłem opony ale wczesniej paliłam gume aż do wystrzału:) powiedzcie jak to filmik wam pokarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 http://megaupload.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 wytłumaczcie mi krok po kroku jak wstawić filmik bo jestem cienki z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi