konrad_pol Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Gratuluje!! Bezawaryjnej i wysokoobrotowej jazdy zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 gratuluje . Kawasaki fajny sprzet. Blotnik uwal prawie pod lampe , tak by mozna bylo tabliczke przykrecic ( jesli wogole bedziesz przykrecal :buttrock:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Gratuluje i tańszej benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 tabliczke przykrece ale nie tak predko,bo i tak nie mam prawka wiec po co mi :buttrock: a tansza benzyna by sie szczegolnie przydala... a swoja droga wie ktos gdzie mozna dostac DYSZE do kmx'a ? bo nigdzie na necie nie znalazlem ,a kawasaki serwisu nie mam w okolicy :/ pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 www.olekmotocykle.pl - tu powinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 dobra dysza skolowana :notworthy: a tak swoja droga powie mi ktos jaka jest roznica jakbym kupil gaznik 30mm(teraz 26mm) ,a wlasnie zmiana dyszy na wieksza ? jest bardziej odczuwalna roznica przy wiekszym gazniku jak juz mam wieksza dysze ? pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 dobra dysza skolowana :notworthy: a tak swoja droga powie mi ktos jaka jest roznica jakbym kupil gaznik 30mm(teraz 26mm) ,a wlasnie zmiana dyszy na wieksza ? jest bardziej odczuwalna roznica przy wiekszym gazniku jak juz mam wieksza dysze ? pozdroPrzy zmianie gaźnika zmieni Ci sie charakterystyka mocy. Dojdzie góry a ubędzie dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przy zmianie gaźnika zmieni Ci sie charakterystyka mocy. Dojdzie góry a ubędzie dołu. dzieki za odpowiedz @Strzalek ,dzieki temu podjelem decyzje ze nie inwestuje w gaznik,bo za drogo wychodzi ,a efekty nie beda porownywalne do ceny :biggrin: swoja droga jaka jest roznica jak filtr powietrza nasacze plynem do mycia naczyn,a jakims drogim srodkiem ? zapewne dluzej pozyje (tzn mniej syfu zlapie) jak specjalnym preparatem go zrobie ? a tak jeszcze poza tym nie ma ktos dojscia do uzywanych opon ? nie musza byc w bdb stanie.. na pol sezonu potrzebuje opony wiec nie musza byc jakies szczegolne ! pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Na Allegro wyrwiesz już porządne gumy za 30 zeta za sztukę.A pozatym to gratulejszyn zakupu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) mogę opylić mitasa ef-06 za 2,5 dyszki +transport jak chcesz http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc014953vt.jpghttp://img149.imageshack.us/my.php?image=dsc014969il.jpghttp://img149.imageshack.us/my.php?image=dsc014998dy.jpg Edytowane 13 Czerwca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi