Leśnik5 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kopnijcie mnie w dupę jak mi się jeszcze raz Dragi spodobają .....Nowy wystaw swoją AT prędzej zagłosuje na twego kameleona niż na "Jeźdźca bez głowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Drag to damski motocykl a nie baba jakaś * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) A dla Zosi to bardziej przydalaby sie jednocylindrowka :smile: I koniecznie z dużym tłokiem :buttrock: I koniecznie wymontować wałek wyrównoważający!!! :buttrock: Albo kupić Zosi HD jak pojeździłem trochę kumpla sportserem to jak szedłem sie wysikać to tak mi sie łapy trzęsły po tych wibracjach ,że prawie doszedłem :buttrock: Strach pomyśleć co by było jak bym na niego posadził moja żonę !!!! :wink: Mogła by mnie potem do łózka nie wpuścić tylko spać u kumpla w garażu!!!! :buttrock: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Masz racje !!!Stare juz platy mozgowe to i mylic sie zaczynaja co poniektore rzeczy :icon_exclaim: Chodzilo mi o ............ Wigry 3 :icon_biggrin: Kurcze jak Tobie zaczynają sie mylic pewne rzeczy i zapominasz się , to może taki pojazd powinienes sobie sprawic A dla Zosi to bardziej przydalaby sie jednocylindrowka :icon_exclaim: Sam mlaszcze i się ślini do V-ki a dziewczynie każe jeżdzić jednocylinrówką.Zosia pomyka taka bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czy koledzy wiedzą, gdzie można kupić w necie dźwignię zmiany biegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czy koledzy wiedzą, gdzie można kupić w necie dźwignię zmiany biegów?http://www.motocykle.katowice.pl/ a tu zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) No tak zapomniałem, że tylko na amerykańskim ebay-u można kupić dźwigienkę do takiego fajnego motraProponuje Motoweteran w Łodzi. A dla Zosi to bardziej przydalaby sie jednocylindrowka :crossy: Taa... ciekawe bo na zlotach to Zosieńka zawsze dosiadała dwa cylindry Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Leśnik5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 KIT... http://www.motorcycleenhancements.com/ Jak zamierzasz go "ściągnąć" do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) pozdro! jestem Tu u Was nowy. ale tak ogolnie to jestem starym motofanem .ujezdzalem wiele moto -od 250 do 1200 cm aktualnie mam XVS 1100 Clasica i to juz drugi Drag Star (poprzedni 650 Classic ).moze podalby mi ktorys z Was jakis namiar na ten "KIT" od filtra oleju przeniesionego przed silnik. licze na Was (choc podobno jesli umiem to powinienen liczyc na siebie) Moj maill[email protected]hej! poniżej masz odpowiedź ze źródła od Juszy a propos wysyłki takiego kitu do Polski. (do podanch kosztów dolicz sobie cenę kitu)pozdrempiq HI Our Filter Kit will fit the Dragstar 1100 no problem.... Same as the Vstarin North America. Option 1UPS wants over $180 to ship this. (Too expensive I find) Option 2Canada post is quoting the following: The following shows the rate(s) for a parcel of 9.00inch x 7.00inch x3.00inch weighing 5.0lbXpresspost International (6 business days)Base Price $69.35Delivery confirmation IncludedFuel surcharge $5.03Coverage $1.20Total $75.58 Option 3 ( This is what we Recommend)International Parcel Surface (See Canada Postal Guide)Base Price $38.15Fuel surcharge $2.77Coverage $1.20Total $42.12 Regards,John CosentiniMotorcycle EnhancementsIf you can't Ride.... Accessorize !For Custom parts & Accessories visit our Website:www.MotorcycleEnhancements.com 905-842-2123 Widzę że się forum troszkę na gorsze zmieniło przed Świętami. :icon_evil: jakieś jałowe dyskusje o wyższości "diesla nad benzyną" :) oraz "szopy za miastem nad lepianką w centrum" :biggrin: takj czy inaczej . ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT (zarówno w kraju jak i na obczyźnie , tym jedzącym tradycyjnego Karpia jak i tym jedzącym K jak Krewetka :biggrin: ORAZ JAK NAJBARDZIEJ UDANEGO PRZYSZŁEGO SEZONU Z SZEROKIMI ZAKRĘTAMI, BEZ ŁAPANIA GUM I AWARII A TAKŻE CO NAJWAŻNIEJSZE BEZ UPADKÓW I WYPADKÓW :notworthy: ŚWIĘTA PANIE I PANOWIE ŚWIĘTA!!! :flesje:empiqDo zobaczenia na drodze Edytowane 20 Grudnia 2007 przez empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Widać, że Królewska Kanadyjska Poczta droga jest. Ostatnio zanabyłem drobną ilość noży i scyzoryków turystycznych oraz ostrzałek do nich (nie nawidzę tępych. Noży też) i za 5 kg opłata wysyłkowa wyniosła 20 miejscowych, zielonych złotówek. Co do Dragów....... Okazuje się, że jeżdżę PRZECINAKIEM :buttrock: Całe życie człek się uczy. Ja myślałem, że przecinaki to te, gdzie zasuwa się autobaną z wątrobą wbitą między nerki. Wolę inaczej pomęczyć moją wątrobę. Pozdrówka P.s Wesołych Świąt Koleżanki i Koledzy Edytowane 20 Grudnia 2007 przez drogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Doradzcie mi jaki plyn hamulcowy wybrac do draga na przod, bo bede zamawial pare rzeczy na motoakcesoria.pl to bym przy okazji zamowil i plyn, no i ile potrzeba plynu aby zalac caly uklad? wystarczy 250ml? tu link do plynow: http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...439b6c00d25d4f2 P.S. a takie pytanie, czy dobra jest ta cena filtra K&N do draga? http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....14eb5289ca67bab i czy jest sens kupowac go za ta cene czy lepiej kupowac co rok jednorazowy? Edytowane 20 Grudnia 2007 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Doradzcie mi jaki plyn hamulcowy wybrac do draga na przod, bo bede zamawial pare rzeczy Podejrzewam że jaki byś nie zalał to i tak nie zejdziesz drogą hamowania poniżej 150 metrów :crossy:... :icon_mrgreen: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) LukaszXVS...Jeśli dużo jeździsz, opłaca Ci się kupić filtr K&N. Filtr zwykły zmienia się co kilka tysięcy kilometrów (powiedzmy co 10tys.). Kosztuje 65zł, K&N - 300zł. Mechanik za obsługę filtra K&N (czyszczenie i nasączenie) weźmie co 10 tys. kilometrów 30 - 50zł. Możesz sam to zrobić, kupując zestaw za 50zł. Starczy Ci on na 3 - 5 sezonów. Okres przydatności tych preparatów to 2 - 3 lata, zatem będziesz musiał szukać kogoś, kto zechce w tym partycypować. Więc nawet jeśli przejeżdżasz rocznie 10 tys. km., koszt K&N'a zwróci Ci się po 6-8 sezonach. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez jusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzieki jusza :icon_mrgreen: o to chodzilo, w takim razie zdecyduje sie na zwykly filtr... a ten K&N dodaje cos mocy? jest to wyczuwalne? bo pisza ze dodaje 5%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Dzieki jusza :crossy: o to chodzilo, w takim razie zdecyduje sie na zwykly filtr... a ten K&N dodaje cos mocy? jest to wyczuwalne? bo pisza ze dodaje 5%... Tu masz temat gdzie wypowaiada sie Adam M. na temat montazu filra K&N i Dynojetow :icon_mrgreen: Sranie w banie i ............ niepotrzebne wydawanie pieniedzy ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=87630&hl= Edytowane 20 Grudnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi