empiq Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witaj Soft Z checia bym Ci odpowiedzial na twe pytanie...ale...nie nie do konca wiem jakie mam CobryGdzie tego szukac? (zadnej doku do wydechow nie mam) Chociaz...kilkadziesiat czy kilkaset postow wczesniej byl wprawdzie link do producenta wydechow Cobra (tylko 2 rodzaje zdaje sie) o tu:http://www.cobrausa.com/content/index.cfm?...ID=17&selogin=1 i ja mam chyba te drugie czyliDrag Pipes (98-03 All), 04-05 Non-CA Models mnie sie przepały zrobily na zgieciach czyli w 2 miejscach - i to bardziej na gornej rurze niz dolnej pozdrawiam Soft A moglbys podac info gdzie konkretnie pisza o tym ze moga zmienic kolor? (na tej samej stronie co podalem?)dzieki Witajcie - Szwagier ma podobne Cobry i górna też mu sie już odbarwia. a ma jeden sezon. Zamierza przełożyć je później żeby się obie tak samo odbarwiały. pozdrempiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioDS Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Witam koledzy! Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem DS1100 Classic :) , rocznik 2007, przebieg 3 000 mil, ściągany ze stanów. Jestem całkowitym laikiem więc podpowiedzcie mi na co mam zwrócić szczególną uwagę, jakie czynności serwisowe podjąć (wymiana oleju? przegląd? itp.). Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdr ;) PS. Jakby ktoś miał jeszcze manuala do tego sprzęciku w języku polskim i mi to wysłał na maila to byłbym wdzięczny! Edytowane 16 Lipca 2008 przez MarioDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Koledzy .... dajcie namiar gdzie takie fajna chlapacze sprzedają .....No bomba normalnie ....... może macie linka - bo ktoś wspomniał coś o USA ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinx Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jeśli Ci chodzi o chlapacz o którym pisałem to masz tutaj: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mud-Flap-w-...wItem?_trksid=p Gość wystawia różne wzory; niestety to USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 WitamMoj pierwszy post:) przylacze sie do milosnikow DS, chociaz sam planuje zakup dopiero na przyszly sezon, najlepiej 1100 i przerobic go na taki styl: od kilku miesiecy choruje na taka maszyne, ale kasa narazie nie pozwala:(swoja droga myslicie ze taka przerobka moze byc kosztowna? co trzebaby zmienic? Gość wystawia różne wzory; niestety to USA czemu niestety? zakup z usa jest banalnie prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 WitamMoj pierwszy post:) (....) Mario, Dziq: Witajcie w gronie nosicieli choroby zwanej Drag Star:D dziq - mój Szwagier będzie sprzedawał swojego sprzęta w sierpniu - Drag 1100 Classic przerobiony nie dokładnie tak jak na filmie ale bardzo. 2001 rocznik. jak chcesz pisz na priva podeślę Ci zdjęcia. Maszynka robi wrażenie i wyróżnia się wśród "normalnych" Dragów :biggrin: pozdrempiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Mario, Dziq: Witajcie w gronie nosicieli choroby zwanej Drag Star:D dziq - mój Szwagier będzie sprzedawał swojego sprzęta w sierpniu - Drag 1100 Classic przerobiony nie dokładnie tak jak na filmie ale bardzo. 2001 rocznik. jak chcesz pisz na priva podeślę Ci zdjęcia. Maszynka robi wrażenie i wyróżnia się wśród "normalnych" Dragów :icon_mrgreen: pozdrempiq poslalem PW. Wlasnie taki agresywny styl mnie kreci maxymalnie :icon_mrgreen: moze jest tu ktos kto ma Draga przerobionego wlasnie na styl bobber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz kierownicy Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam Mam mały(?!) problem... nie działa mi licznik zarówno prędkościomierz jak i kilometromierz :-( co może być przyczyną? od czego zacząć?kontrolki (luzu, kierunków) świecą sięczy jest od tego jakiś bezpiecznik?jestem zielony więc proszę o wyrozumiałość :D wielkie dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Witam Mam mały(?!) problem... nie działa mi licznik zarówno prędkościomierz jak i kilometromierz :-( co może być przyczyną? od czego zacząć?kontrolki (luzu, kierunków) świecą sięczy jest od tego jakiś bezpiecznik?jestem zielony więc proszę o wyrozumiałość :buttrock: wielkie dzięki za pomoc :icon_biggrin:Sprawdź linkę prowadzącą od przedniego koła (z lewej strony) do szybkościomierza. Prawdopodobnie jest ukręcona.W DS 650 to ustrojstwo jest mechaniczne, z elektryką nie ma nic wpólnego. Edytowane 18 Lipca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 czemu niestety? zakup z usa jest banalnie prosty. Czasami jednak nie jak gosc nie wysyla do Europy :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziq Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Czasami jednak nie jak gosc nie wysyla do Europy ;) zazwyczaj idzie ich przekonac, przeciez to zaden klopot dla nich, jedynie wypelnic jeden papierek na poczcie btw: ma ktos fotki na ktorych stoja obok siebie 1100 i 650? chcialbym porownac wymiary Edytowane 18 Lipca 2008 przez dziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 WITAM Tu sobie popatrz /www.motocykle.krakow.pl/index.php?d=start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekbx Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 czy ktos wie co stalo sie z Yamaha Drag Star Forum?????? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 CZy może ktoś z was wie czy siedzenie pasazera od Wild Stara pasuje do drag stara 650?? Rozstaw mięczy śrubami przednią i tylnią od uchwytu wynosi około 29,5 cm. Jest na pewno szersze i bardziej wygodne. Bo mam do sprzedania i ktoś sie pytał na allegro. Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 czy ktos wie co stalo sie z Yamaha Drag Star Forum?????? :) Ja też sie zastanawiam i ni ch**a niewiem... Moze za jakis czas sie naprawi!!!Pozdrawiam marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi