maxt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 na światłach kiedy zapinacie 1 to najpierw nalezy dodać gazu, wcisnąc sprzęgło i wrzucić 1 czy robić to bez gazu -sprzęgło, 1, gaz? jak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Moment przed i w trakcie zmiany biegu nie mozna robic przygazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy mi sie wydaje czy to juz drugi dokladnie ten sam temat?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy mi sie wydaje czy to juz drugi dokladnie ten sam temat?? W ogóle sie Tobie nie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czy mi sie wydaje czy to juz drugi dokladnie ten sam temat?? Czy mi sie wydaje, czy ktoś tu sie interesuje archeologią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Czy mi sie wydaje, czy ktoś tu sie interesuje archeologią? :banghead: Rozbawiłeś mnie do łez :icon_mrgreen:a swoją drogą to straszna dziś gaduła z naszego archeologa... :smile:63 posty w jeden dzień ;P Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 :banghead: Rozbawiłeś mnie do łez :icon_mrgreen:a swoją drogą to straszna dziś gaduła z naszego archeologa... :smile:63 posty w jeden dzień ;P jak to sprawdzileś ile postów w jeden dzień?? Dałeś na użytkownika i pokaz posty ipoliczyłs czy jakoś inaczej?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) jak to sprawdzileś ile postów w jeden dzień?? Dałeś na użytkownika i pokaz posty ipoliczyłs czy jakoś inaczej?? pzdr Na górze w oknie forum masz 'Mój asystent', i tam opcja 10 największych gaduł :icon_mrgreen:. Szacuneczek Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 na światłach kiedy zapinacie 1 to najpierw nalezy dodać gazu, wcisnąc sprzęgło i wrzucić 1 czy robić to bez gazu -sprzęgło, 1, gaz? jak lepiej? sprzeglo potem 1.... manetka gazu odkrecona i puszczasz sprzeglo :icon_mrgreen: ja cos mam u siebie chyba rozregulowane bo jak jest zimny to musze gazowac zeby nie zgasl bo nawet ssanie nie pomaga :banghead: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi