Muma Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witamprzejechałem już 700kilometrów :flesje: i mam jeden problem musze wiedzieć jaki lejecie olej do swoich silników(skrzynia biegów)Z góry dzięki za wasze odpowiedzi(pomoc)Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Motul Transoil expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja strzeliłem bezawaryjnie 1200km na małej jawce a na dużej wiecej. Nie mogę się powstrzymać od jazdy. I gdy tylko nie ma śniegu na ulicach wyciągam sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Teraz simkiem mam zrobione ponad 1000km a rometem 600km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja mam przejechane już 3000km i jeżdze od kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja jeżdżę od około końca marca i nakulałem do końca kwietnia około 2 tyś km.Teraz mam małą przerwę, bo sprzedałem swój motor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja mam 710 w tej chwili :biggrin:Jeżdże od tego miesiaca na dobrą sprawe :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 13,500 rozwoze pizze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jest już 810 km ;)Johny, ile dostajesz ? Sam się nad tym zastanawiam, dają jakieś specjalne kufry czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja mam już 411 =) Co do ludzi rozwożących pizze. Po Gdyni jeździ koleś takim bordowym skuterkiem - nie wiem jakim konkretniej. Kilka razy mu machnęłam. Początkowo myślałam że nie widzi czy coś, ale koleś chyba nie łapie o co chodzi z tym machaniem.Spasowałam, stwierdzając że już się chyba nie nauczy =/ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja od konca marca napykałem ok 3500km :banghead: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 SR w ponad miesiac zrobilem ok 1400km. Zwykle robie 30-40km dziennie a weekend ok 100km/dzien. Srednie spalanie wyszlo mi na poziomie 3,41 l/100km, czyli nie tak zle jak sie spodziewalem :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Mi simson na 80km chlapnal 1,6l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 1000km _-------------->tyle zrobiłem przez 3tygodnie na suzukiTeraz czekam na 1500km a potem na 2000km i tak dalej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mój rekord na jeden dzień to 300 km... rs :banghead: jak zsiadłem z motoru to dosłownie padłem na glebe :icon_mrgreen: a tak to zrobiłem ponad 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi