motorzeszow Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 ja nabiłem aktualnym moto okolo 1500 km, a mam je od dokladnie polowy wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ale żeś nawalił facet kilosów!!!! Nie za dużo??Ja mam derbi sende r x-treme i tyle to ja robię na torze motocrosowym a nie na ulicy, ja zrobiłem 6tys. km. Jeszcze jedna uwaga nie jeździl za dużo bo ci się ten rumak przegrzeje :lapad::P<lol2>Tego posta Marcin Neo wrzucił w maju, więc siłą rzeczy ten przebieg będzie niski. To nie powód, żeby cwaniakować. Poza tym, jeden post nad twoim to właśnie nowy wynik Marcina - poczytałebyś troszeczkę, zanim napiszesz głupoty. Mam teraz Derbi Senda R X-treme 50cc 9km waga 100kg i to ma o nie bo lepsze amortyzatory, jest sztywny, duży i wszędzie da się tym wjechać :lapad: a w simsonie baranie nie może przecież wzrosnąć 2 razy moc jeżeli masz cylinder powiększony o 20cc co nie?? ja mam sende i nikt mnie nie weźmie w terenie o tej samej poj. :lapad: :icon_biggrin: :rolleyes:Uau! Jesteś guru! :bigrazz: :smile: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Tego posta Marcin Neo wrzucił w maju, więc siłą rzeczy ten przebieg będzie niski. To nie powód, żeby cwaniakować. Poza tym, jeden post nad twoim to właśnie nowy wynik Marcina - poczytałebyś troszeczkę, zanim napiszesz głupoty.Uau! Jesteś guru! :rolleyes: :bigrazz: :smile:brawo Arcer :lapad: brechta z cwaniakow :icon_biggrin:dorwalo sie nowe dziecko do forum i proboje kozaczyc :P Edytowane 1 Października 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Nie wiem co jest powodem zdziwienia :icon_biggrin: Bardzo dużo jeżdżę ale na pewno niektórzy zrobią więcej.Przez cały od maj-czerwiec teraz cały wrzesień śmigam do szkoły.Rzadko się zdarza żeby był dzień bez moto. Jestem od niego jak większość z was uzależniona.Wakacje też się nie obijałem. Stan dzisiejszy 5450-1850(ubiegły rok moto kupiłem we wrześniu)=3600km Zobacz sobie Damian91 że niektórzy zrobili więcej i to sporo więcej. A cała kariera to przecież nie jeden sezon. Czytaj uważnie ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja od kwietnia tego roku simsonem-1500km suzuki rg 80-5000km i malaguti F10 4000 czyli daje to 10500 i podejzewam ze dociągne do 11tyś bo cały czas jeszcze jeżdze Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja nawinąłem około 6 tys. i nie jezdze juz raczej :buttrock:Odkładam kase na nowe moto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja od 14 czerwca do dziś 7200km. Ogólnie przez cały sezon 9000km (z 2 miesieczną przerwą kwiecień-czerwiec-brak sprzętu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 no ja w tym sezonie nie moge się pochwalić jakimś powalającym przebiegiem... około 1800 - 2000km to wszystko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 NO JA TO CHYBA POBILEM SWOJ REKORD W TYM SEZONIE.WYJECHALEM DO ANGLI I NIE UDALO MI SIE PRZEJECHAC NAWET KILOMETRA:(! STRASZNE UCZUCIE:((( ALE W NASTEPNYM SEZONIE WSZYSTKO SOBIE ODBIJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ja przejechałem w tym sezonie tyle aby dotrzeć w miarę motor +-500km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaleg Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ja w moim drugim sezonie (a wlasciwie pierwszym bo w tamtym jezdzilem 3 miechy) zrobilem ok 4000 km :banghead: Głownie po moim pięciotysięcznym mieście i było to dośc monotonne ale nie jezdziłem praktycznie w ogóle przez wakacje bo przez miesiac bylem nad morzem a w drugim lekko zmasakrowałem ręke :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja od marca zrobilem 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a ja w tym sezonie zrobiłem około 2tys km. połowa z tego na WSK po polach, a drugie pół skuterkiem... mało dlatego ze jazda skuterem wogle mnie nie kręci, a stoi u mnie w domku, ponieważ jest mojej babci to czasem gdzies jade, a WSK no to po ulicach nei pojezdze zbyt duzo bo nie mam prawka, a w terenie jestem moze raz w tygodniu, czasem mniej, bo ten moto z koleji jest mojegoi dziadka, który bardzo dużo jezdzi. ale na przyszły sezon, mam nadzieje, ze wyjdae juz nowym moto:D P.S. Kupię Yamaha DT 80/50 lub Honde MTX 80/50 do 2000zł no moze troszku więcej :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 już przeszło 5 tyś km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ~3000km, ale sezon dla mnie jeszcze sie nie skończył :bigrazz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi