kris02 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam W końcu po ETZ nadszedł czas na 4T ;) Dzięki poradom Eskimosa wybór padł na GPZ 500. To jest to. Wyprzedzanie bajka. Jazda poprostu przepiekna; Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no gratuluje stary kolejny sprzęcik w okolicy ;)oby się spisywałpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Co tu dużo gadać, gratulacje i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratulacje, wiem co to znaczy przesiadka z 2T na 4T niedawno to przeżywałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratulacje!Oby sie sprzęcik spisywał !Fajna sprawa przesiąść sie z 2T na 4T.Wiem coś o tym bo kiedyś miałem cz350 ... i te ciągle zalewające sie świece... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 grtuluje ;) tez bym chcial 4T ale narazie jeszcze woze sie 2T POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 http://kawagpz500s.fajnafotka.pl/ Zdjęcia póki co takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratulaje :bigrazz: :P :P Na fotkach wygląda bardzo apetycznie ;) A kolorku to lepszego chyba nie było. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Czarny mat, śremskie blachy - poprzedni właściciel pewnie miał coś wspólnegp z tamtejszym klubem motocyklowym? :bigrazz: Gratulacje przesiadki. I pamiętaj: Kawasaki - to jest firma! ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) I pamiętaj: Kawasaki - to jest firma! jak to powiedzieł pewnien mędrzec ;)kawasaki je... w krzaki :bigrazz: :P :P hehe sam kiedys miałem i mile wspominam Edytowane 25 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratuluje , ładna maszyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratulacje oby bezproblemowo służył i do zobaczenia na ulicach Poznania.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratuluje ;)Ja jeszcze nie miałem okazji śmigac na 4T :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 noo to niezla przesiadka ...Gratki i milej jazdy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Nic mi nie pozostaje tylko pogratulować ;) :bigrazz: :P :P :smile: :crossy: :( :D ładny motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi