motorbiker Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 witam serdecznie potrzebuje jakieś linki, info o KTM DUKE 620, jakieś konkrety....na bikez.com byłem :D może ktoś dosiada takie moto?? dzięki z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Crazy_Russian << ten uzytkownik ma w opisnie że ma KTM DUKE SM!!!! Zagadaj do niego może rozwieje twoje wątpilwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 A co Cię interesuje, bo pytania mało konkretne zadajesz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 chodzi mi o jakieś wskazówki od uzytkownika takiego moto...jak się sprawuje w mieście...jakie ma spalanie....jak się prowadzi....jakieś wady i zalety tego cacka bo się przymierzam do zakupu własnie takiego sprzętu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 chodzi mi o jakieś wskazówki od uzytkownika takiego moto...jak się sprawuje w mieście...jakie ma spalanie....jak się prowadzi....jakieś wady i zalety tego cacka bo się przymierzam do zakupu własnie takiego sprzętu:)POSIADAM ;) od 2 lat nim smigamMiasto-swietnie sie sprawuje, bo do tego zostal stworzony.Jesli chodzi o spalanie to NIE WIEM :bigrazz: powaznieDuka traktuje jako motocykl weekendowy do polatania gdzies po parkingu czy tez po jakims torze kartingowym.Prowadzenie jest swietne-glebokie zlozenia do podnozkow nie robia na duku wrazenia. zdjecie z LublinaGorzej jest jak chce sie wjechac w teren, bo dosc szybkjo siadaja uszczelniacze na hopkach no i skok zawieszenia jest szosowy a nie terenowyJesli wytrzymasz do sierpnia/wrzesnia to bede sprzedawal-na razie chce sie jeszcze nim pobawic (cena nie bedzie wysoka~7 kzl) a tak prawdopodobnie bedzie wygladal nowy DUKEKTM DUKE 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 witam. na swoim Duke zrobiłem ok 7 tyś po Wrocławiu. miasto i freestyle to do czego został stworzony ten pojazd. żaden ścigacz nie da mu rady w zatłoczonym mieście i żaden nie prowadzi się lepiej na tylnym kole. raz wjechałem nim na 5min na tor motocrossowy i po tej wycieczce musiałem zapłacić 250 zł za prostowanie tylnej felgi. motor też kompletnie nie nadaje się na dłuższe wyprawy. jeżeli szukasz komfortu to sobie odpuść bo to motor dla twardzieli ;) ale jeżeli potrzebujesz czegoś wyjątkowego o doskonałych osiągach (jak na jednocylindrowca oczywiście) i właściwościach jezdnych to to supermoto na pewno Ci się spodoba. aaaaa i spalanie nie przekracza 6l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Wojo bardzo bym chciał zobaczyć twojego KTMa, Dałoby rade gdzieś się spotkć na mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jutro koło 16 będę na Biskupinie więc jak coś to wpadnij w tamte rejony to pośmigamy. mam czerwonego Duke i to chyba jedny taki we Wrocławiu więc pewnie mnie już widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Na Dukach, na których jeździłem, a ostatnio jeździłem na testowej wersji Prestige 2006 nie dało się jechać na wprost z prędkością powyżej 140 km/h na wprost, tak trzepotało kierownicą. Straszna shimmy kompletnie psująca radość z jazdy...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jutro koło 16 będę na Biskupinie więc jak coś to wpadnij w tamte rejony to pośmigamy. mam czerwonego Duke i to chyba jedny taki we Wrocławiu więc pewnie mnie już widziałeś Biskupin nie ten rejon Wrocławia ale napewno kiedyś się spotkamy! Może na któryś z oldtimerach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dominik Szymański Napisano Wczoraj, 19:52 Na Dukach, na których jeździłem, a ostatnio jeździłem na testowej wersji Prestige2006 nie dało się jechać na wprost z prędkością powyżej 140 km/h na wprost, tak trzepotało kierownicą. Straszna shimmy kompletnie psująca radość z jazdy...pzdr nie ma czegoś takiego jak Duke w wersji Prestige. jest KTM LC4 SM Prestige ale to nie jest Duke. nie wiem po jakiej nawierzchni musiałeś jechać tym swoim Duke Prestige2006 :biggrin: ze przy 140km/h trzepotało Ci kierownicą ale na pewno nie był to asfalt. prawdą jest, że moto przy tej prędkości robi się mniej stabilne ale nie ma mowy o trzepaniu kierownicą!! Duke na seryjnych zębatkach (17/40) rozpędza się do 180km/h i dopiero przy tej prędkości robi się dość niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 No tak, myślę o Duke a piszę o LC4... Fakt, sorry pomieszałem tematy. Tak czy owak, choć nie na temat, na LC4 w wersji szosowej nie da się jeździć z większymi prędkościami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Znalazłem dzisiaj stary katalog motocykli świata(94r).Jest tam KTM The Duke: typ- 4-suwowy, chłodzony ciecząliczba cylindrów- 1rodzaj rozrządu- OHCliczba zaworów na cylinder- 4pojemność- 609 ccmmoc/obroty- 49 KM/6200 obr./min.Masa pojazdu- 133 kgPrędkość maksymalna- 165 km/hprzyspieszenie- 0-100 km/h - 5,3 s (jeśli info sięprzydało to mi jest b.miło) PoZdRaWiAm :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi