mefos Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 w moim miescie jest chyba ponad 10 fotoradarow (puszek czy wszystkie dzialaja?) czesto zdarza mi sie zeby blysnal przedemna z tylu nie wiem bo nie wypada obserwowac go w lusterku. poczta jeszcze nic nie dostalem mimo ze moj motocykl chyba juz znaja :icon_razz: mozna smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jak zainstalują fotoradary robiące zdjęcia od tyłu to sięwszyscy powymieniamy tablicami rej. A jak ktoś dostanie zdjęcie to się odmienimy pojedziemy na komisariat i powiemy że "jak to przecież to nie byłem ja ja mam inne moto i inny strój :):):P to tak w formie żartu, a tak na serio to ilu policjantów podczas kontroli sprawdało wam coś więcej poa tym, czy macie ubezpieczenie i ważny przegląd techniczny? Połowa z nich pewnie by sienie połapała że dowód jest od zupełnie innego sprzeta :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jak zainstalują fotoradary robiące zdjęcia od tyłu to sięwszyscy powymieniamy tablicami rej. A jak ktoś dostanie zdjęcie to się odmienimy pojedziemy na komisariat i powiemy że "jak to przecież to nie byłem ja ja mam inne moto i inny strój :):):P to tak w formie żartu, a tak na serio to ilu policjantów podczas kontroli sprawdało wam coś więcej poa tym, czy macie ubezpieczenie i ważny przegląd techniczny? Połowa z nich pewnie by sienie połapała że dowód jest od zupełnie innego sprzeta :icon_razz: pozdro zaryzykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leho_13 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dobry motyw na to było by coś w formie wyciągarki na tablice czyli załóżmy tablica jest zawiasie takim że jak się ruszy to otwiera się do góry i do teo mały silniczek i linka i widzisz fotoradar naciskasz guzik i masz ich z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jak miałem tyle lat co kolega to też byłem zafascynowany tymi guziczkami co wszystko potrafią. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jak miałem tyle lat co kolega to też byłem zafascynowany tymi guziczkami co wszystko potrafią. :DNic dodać, nic ująć :DPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dobry motyw na to było by coś w formie wyciągarki na tablice czyli załóżmy tablica jest zawiasie takim że jak się ruszy to otwiera się do góry i do teo mały silniczek i linka i widzisz fotoradar naciskasz guzik i masz ich z głowy wystarczy tablica na zawiasie u góry :D. jak jedziesz to pęd powietrza zawiewa ją do góry. jak stoisz zatrzymany przez policję to grzecznie wisi :D... gorzej jak jadą za Tobą i widzą jak powiewa hehe... więc moze jakaś blokada do tego... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 wystarczy tablica na zawiasie u góry :D. jak jedziesz to pęd powietrza zawiewa ją do góry. jak stoisz zatrzymany przez policję to grzecznie wisi :D... gorzej jak jadą za Tobą i widzą jak powiewa hehe... więc moze jakaś blokada do tego... :D Elektromagnes. Jak odpalasz silnik to on chodzi cały czas przyciągając tablice i ona ładnie sobie zwisa. Gdy chcesz poszaleć, wyłączasz obwód elektromagnesu i juz nie przyciąga tablicy, wiec ona sobie fruwa ślicznie. Gdy Cie zatrzyma policja to zamykasz obwód elektromagnesu,on przyciąga tablice i tablica sie trzyma mocno(silny elektromagnes). Na wszystko jest rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Elektromagnes. Jak odpalasz silnik to on chodzi cały czas przyciągając tablice i ona ładnie sobie zwisa. Gdy chcesz poszaleć, wyłączasz obwód elektromagnesu i juz nie przyciąga tablicy, wiec ona sobie fruwa ślicznie. Gdy Cie zatrzyma policja to zamykasz obwód elektromagnesu,on przyciąga tablice i tablica sie trzyma mocno(silny elektromagnes). Na wszystko jest rozwiązanie:) Ja już chyba wole blachy trochę olejem zamazać… dwie środkowe literki/cyferki wystarczająco załatwią sprawę. Trochę trudno będzie wytłumaczyć, dlaczego są brudne w oleju i piachu… ale :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 W Sopocie, jak sie jedzie w kierunku Gdańska, niedaleko KFC jest obracany fotoradar, przynajmniej tak jest napisane na jakieś stronce antyradary.cośtamcoś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 W Sopocie, jak sie jedzie w kierunku Gdańska, niedaleko KFC jest obracany fotoradar, przynajmniej tak jest napisane na jakieś stronce antyradary.cośtamcoś :DMoże coś więcej?W którym miejscu? Bo nie kojarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 SopotFotoradar stacjonarny:- al. Niepodległości, jadąc do Gdańska - za BP (obracany w obie strony) http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotorada...adary/sopot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Magiczny guziczek i silny elekromagnes haha dobre, jakbym czytal komiks inspektor gadzet. pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 SopotFotoradar stacjonarny:- al. Niepodległości, jadąc do Gdańska - za BP (obracany w obie strony) http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotorada...adary/sopot.jpg no jezdze tamtedy codziennie...jestem pewny ze to "cudo" nie dziala bo napewno przy 90 km/h nie blyska :icon_razz: a poztym to on sie chyba obraca raz na dwa lata...od czasu jak stoi to zawsze "udaje" ze robi fotki tym jadacym w strone Gdanska...ale ja sie nie znam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak miałem tyle lat co kolega to też byłem zafascynowany tymi guziczkami co wszystko potrafią. :icon_razz: Widziałem na necie puszkę w której w ten sposób przednia tablica się obracała, jak znajdę to podeślę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi