Dziki_YZF Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 ostatnio zainteresowałem się tym motocyklem, chodzi mi roczniki 98-00, mianowicie czy przy ostrym dawaniu bierze olej?? proszę o szczerość do bólu a ściemy pie**ole:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Chyba nie ma na swiecie sprzeta, ktory by przy ostrym dawaniu nie wciagnal oleju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jak narazie po przejechaniu 2500 km nie zauważyłem ubytków :D Zobaczymy co będzie dalej ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) chyba nie ma sprzeta co nie bierze oleju, kwestia tylko ile na ile.Czy jest to setka na 10 tysięcy km czy litr na tysiąc km. Edytowane 23 Maja 2006 przez MYCIOR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 po 2 tys. nie widze ubytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 do tej pory zmieniałem trzy razy olej w moim Fazerku i ani razu nie musiałem dolewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi