Gość grzesiek Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 wytrzyma nowoczesny dwusow chlodzony ciecza bez remontu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Proszę formułować temat precyzyjnie !!! Odpowiedź na pytanie tytułowe "ILE" = "TYLE" Mam nadzieje że wyczerpujące :) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 ile??Tyle I jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 od 300 km do 50 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Wiesz ile? Tak na oko jak z tad do Francji albo jeszcze wiecej (joke :wink: ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 :) :wink: :wink: :) dr.Big dzieki za normalna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Ja CI z góry dziękuję, bo mam nadzieję, że Twoje następne pytanie będzie "normalne". Nie kumasz chyba, że niektórzy mają modem i decydują się, czy wejść w temat, czy nie na podstawie tytułu. W tym przypadku temat jest ch*owy i nic nie mówi. Wszystko zależy od tego, jak dwusów będzie traktowany. Jednak, skoro ma to być 125, to raczej ciężko Ci będzie pierdzielnąć nim więcej, niż 5000 rocznie. Po dwóch latach i tak zrobisz kat. A i opchniesz dwusuwa.Przy dbaniu o wszystkie smarowidła, a także inne eksploatacyjne dobra, przy normalnym użytkowaniu powinien wystarczyć na parę sezonów, tak jak napisał dr.Big Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Proszę formułować temat precyzyjnie !!! Odpowiedź na pytanie tytułowe "ILE" = "TYLE" Mam nadzieje że wyczerpujące :D . Pozdrawiam, PawełDokładnie co do kilometra :D Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Proszę formułować temat precyzyjnie !!! Odpowiedź na pytanie tytułowe "ILE" = "TYLE" Mam nadzieje że wyczerpujące :D . Pozdrawiam, PawełDokładnie co do kilometra :D No nie wiem... Moim zdaniem jednak trochę więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi