Mati_Bar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ostatnio Huska te 450 była w promocji za 25 kafli 2006 nowa i jest to propozycja godna uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Może tak zapytam jakie rzeczy przemawiaja za KTM'em a jakie za Ymamaha za odp. był bym wdzieczny :)pozdr. Aha co myślicie o tej WR >> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104043226tylko ten tekst ze oprocz opon nic nie zmienil bo po co ;/ Edytowane 22 Maja 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Cena jest bardzo zachęcająca nie powiem ale cza by było reszte oblukać.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 tylko ten tekst ze oprocz opon nic nie zmienil bo po co ;/ nie zmienial, bo jak wszystko chodzi tak jak chodzic powinno to po co zmieniac? Jedziesz,patrzysz i wiesz co jest grane...A cena faktycznie kuszaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Aha co myślicie o tej WR >> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104043226Według mnie to nie jest rok 2003, można poznac po tylnym błotniku. od 2000 wzwyz wr mają światła na błotniku a nie na chlapaczu. Mozliwe że został zmieniony na taki błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Według mnie to nie jest rok 2003, można poznac po tylnym błotniku. od 2000 wzwyz wr mają światła na błotniku a nie na chlapaczu. Mozliwe że został zmieniony na taki błotnik.WRki już od samego początku mają tylne światło na błotniku więc to rocznika nie wskazuje.Tu jest zamontowany błotnik od YZ i jakieś światło Acerbisa, według mnie nawet lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No OK ale poradzcie mi cos bo jak narzie nic konkretnego nie przeczytałem oprócz wypowiedzi Filu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Od którego roku w WR/YZf były montowane rozruszniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 w wr 250 f od 2003, wiec 450 pewnie tezw yzf nigdy nie bylo i nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 A ja mysle ze beda rozruszniki huska o ile sie dobrze orientuje w modelu 250 TC montuje rozruszniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 kopniak w nowych 4t chodzi juz prawie jak w 2t wiec nie sądze bo tylko kg kg i jeszcze raz kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Duży przebieg ma jak na ten rok ta wrka 20 000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Za parę lat też będę miał dylemat WR czy EXC. Edytowane 25 Maja 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Za parę lat też będę miał dylemat WR czy EXC. Bardzo interesujący wywód ale kogo to obchodzi ? EXC czy WR każdemu będzie miał trochę inne zdanie. Zalety KTM: + łatwość dostępu do części + bardzo łatwa obsługa wiele rzeczy można robić samemu+ mała awaryjność + oddawanie mocy jest zależne także od rocznika, więc dlatego ą różne zdania+ zawieszenie+osprzęt+ prowadzenie Minusy KTM- w Polsce panuje moda na KTMa więc cena jest zawyżona więc lepiej kupować np. w czechach- spalanie Yamahą WR nie jeźdiłem jedynie YZ-F więc się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 "Bardzo interesujący wywód ale kogo to obchodzi ? "Np. mnie. Popraw sobie wiek piasektt i nie zachowuj sie jak bys pozjadal wszystkie rozumy. I KTM nie jest najlepsza marka jaka istnieje tylko dlatego, ze ty taka posiadasz... W wielu tematach to jest twoim najmocniejszym argumentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi