Jako Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dołączam się do innych użytkowników Travellerów - za tą cenę są ok, w dużym deszczu niestety przemakają ale w końcu to nie gumaki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Heh,właśnie wczoraj zamówiłem sobie travellery:) i rękawice probiker f-308 :D mam nadzieję że dobrze wybrałem i będe zadowolony....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 witam, moze to glupie pytanie, ale czy w takie buty Probiker traveller wklada sie spodnie, czy mozna tez miec na wierzchu, czy mozna tak i tak? A jesli w buty to czy potem woda w czasie deszczu nie wleci do srodka? I czy sa specjalne kroje spodni - np. waska nogawka - wewnatrz buta; szeroka - na zewnatrz buta..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 spodnie zawsze na buty, właśnie żeby woda w razie deszczu/wjechania w kałużę nie ściekała po nogawkach do środka butanie spotkałem się ze spodniami z podwójną nogawką :biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 spodnie zawsze na buty Jak jezdze w skorzanych to zawsze wkladam w but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 spodnie zawsze na buty, właśnie żeby woda w razie deszczu/wjechania w kałużę nie ściekała po nogawkach do środka butanie spotkałem się ze spodniami z podwójną nogawką :buttrock:jsz spodnie NA buty? chciałem takie kupić skórzane z kompletem protektorów (nie jakieś jeans style) i nie za wiele takich, zwłaszcza jak nie chcesz wydać 1000 złkupiłem w końcu wpuszczane i jakoś woda nie ścieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A jak jest z rozmiarówką tych Probiker, bo jak mierzyłem w sklepie Modeki, to zakladałem 45, a jak sidi to 44. I można je gdzieś obejrzeć na żywo - najlepiej na Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 spodnie zawsze na buty, właśnie żeby woda w razie deszczu/wjechania w kałużę nie ściekała po nogawkach do środka butanie spotkałem się ze spodniami z podwójną nogawką :icon_twisted:jszeee tam, robisz czlowiekowi wode z mozgu...sa spodnie NA buty i W buty: np. hein gericke touareg - spodzień na buty, ma nawet na goleniu jakas taka gabke-oslonke. inny model hein gericke - trail - do buta. enduro/mx - tez wszedzie do buta, bo same buty maja szerokie cholewy z usztywnieniami/oslonami. no i duze logo, ktore musi byc widac;)ja sam jezdze w wersji "do srodka", mam buty turystyczno-endurowate firmy gearne. gore maja tak rozwiazana (elastyczna oslona), ze do srodka woda nie leci.pozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja mam probiker traveler, uważam że jak za te pieniądze są ok, jeżdze w nich jak jest zimno, zwykle wpuszczam spodnie w buty bo nie chce mi sie spodni wypuszczać na wierzch, ale w deszczu to obowiazkowo spodnie na butach. Raz jechałem w deszczu ze spodniami w butach i oczywiscie woda spływała po nogawkach do buta. Jestem zadowolony, ale moze dlatego że jescze świeżak jestem i nie mam wysokich wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 no z tego co mi wiadomo to spodnie sie zawsze chowa w buty do srodka.... np, zeby nie wkrecily sie w lancuch, zeby sie nie porwaly nie majtaly itd.... bynajmniej ja tak smigam Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) 1 A ma ktoś moze takie?buty 1Co o tym sądzicie? Wyglądają chyba sensownie.. Jako ciekawostka buty 2 To chyba to samo? :icon_mrgreen: Tylko to są chyba buty na sporta, to mi nie będą pasować do turystycznego enduro i do spodni tex.. 2 Czy ma sens (i czy jest wygodne) używanie w mieście i trasie (+ trochę teren lekki) butów rodzaju hardmadafaka enduro? (jakieś fly, forma czy coś) np. buty 3 albo buty 4 Wiem że to droższe i na wyprawy np. pustynne czy w teren są ok, ale czy w mieście nie będą męczyć gdyby ich używać? Mi się np. takie bardzo podobają i pasowałyby jak najbardziej do sprzęta i ubioru..możnaby spróbować kasy pozbierać..Niech się wypowie ktoś kto coś wie.. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi