serwient Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 To ladnie musiales fiknac kozla, ze kierka wygiela.Szybkiego powrotu do zdrowia !!!Dobrze ze zalozyles ten temat, to przynajmniej mozna sie dowiedizec paru ciekawych rzeczy :rolleyes: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 To ladnie musiales fiknac kozla, ze kierka wygiela.Szybkiego powrotu do zdrowia !!!Dobrze ze zalozyles ten temat, to przynajmniej mozna sie dowiedizec paru ciekawych rzeczy :buttrock: :flesje: Chyba nie zauważyłeś że twój przedmówca odkopał temat z przed prawie dwóch lat?? :buttrock: Ale temacik dobry, nigdy go nie widziałem. A co do tematu to ja mam acerbisa (chyba) Kupiłem ją używaną od kumpla za 50zł :buttrock: i jak narazie było wiele gleb, delikatnych i tych mniej delikatnych (dziś chodzić nie moge taka gleba, kostka coś boli i kolano zaczyna) a kierownica jak prosta tak prosta. Fakt że kumpel ten sam kiedys tam do rugiego moto kupił taką samą nową to dał 200zł, ale naprawde warto. Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja mam taką za 450zł i też sie wygieła, niestety jest nie do odprostowania :buttrock:Wniosek jest taki, że jak mocno walniesz to wszystko pogniesz a z wyprostowaniem bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item328247408_kiero...duro_sm_mx.html czy taka była by wmiare wytrzymała? Bo jak wspomniałem wcześniej miałem aluminiową za 80zł z allegro to moto się przeruciło na postoju i się pogięła w banana :buttrock:. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item328247408_kiero...duro_sm_mx.html czy taka była by wmiare wytrzymała? Bo jak wspomniałem wcześniej miałem aluminiową za 80zł z allegro to moto się przeruciło na postoju i się pogięła w banana :buttrock:.Ta też najmocniejsza nie jest, w WR miałem tej klasy kierownice tyle, że reikona, z wytrzymałościa nie było tak źle i nawet dawała sie troszkę podprostowć :buttrock: Jak chcesz czegoś wytrzymałego to kup fatbara i przejściówki. Edytowane 16 Marca 2008 przez Strzalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Wiesz moja to była prostowana z tysiąc razy. A co do fatbarów to z 500zł trzeba by wyłożyć a to mi się za bardzo nie uśmiecha (Napięty budżet) Chyba zdecyduje się na tą Hebo http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?p...a94cfaeebd32651 ścianki 4mm więc może wytrzymać upadek na postoju :buttrock: Edytowane 16 Marca 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kierownica nie jest aż tak droga: http://www.allegro.pl/item327247552_kierow..._pro_taper.html za 240zł odda (mój znajomy), gorzej jest niestety z adapterem, ale ja bym sie pokusił o zrobienie tego samemu (dobry zakład ślusarski powinien podołać, osobiście mógłbym sam cos takiego wykonać, nawet z alu T6 ale nie mam tyle czasu niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wszytsko fajnie tylko nie mam dostosowanych płółek do tego, mam cały odlew wraz z dolnymi półksiażycami czy jak by to inaczj nazwać więc troche kombinacji by było :icon_razz: pozdro Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kup adaptery. olek motocykle ma takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi