Gudaj Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Mam takie małe pytanko od czego są te dwa dzyndzelki. BO za cholere nie moge do tego dojść. Aha mam odpęty dozownik, gdzie in powinien być podłączony. Może własnie tu. http://www.bikepics.com/pictures/591661/ http://www.bikepics.com/pictures/591663/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Z pierwszego zdjecia: tędy wylatuje nadmiar paliwa to tylko kawałka węzyka nie ma ktory by odprowadzał benzyne pod moto.2.Tu chyba idzie od dozownika ale pozniej napisze czy 100% bo mam w crmie taki sam gaznik.Jak masz odłączony dozownik to go nie podłączaj tylko sam rób mieszanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Dzieki. :D No nik nie zna sie na gaznikach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Te obydwa dzyndzelki ktore pokazałeś to po prostu odpowietrzniki, załóz na to wężyki zeby ci sie tam woda nie nalała albo co :D a dziurka na na dozownik jest gdzie indziej, ale na foto nie widać. Dobra rada- jeździj tak jak jest i nie podłanczaj dozownika! ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Aha. Dizeki. Wie ktos cos jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 chłopaczki a jaka średnice gardzieli ma ten gaxnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 28mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 fuck...szukam czegoś do swojej MZ aleprzydało by sie przynajmniej 30mm;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 fuck...szukam czegoś do swojej MZ aleprzydało by sie przynajmniej 30mm;] wsadź sobie do etki taki gaźnik jaki ja mam w rx, czyli deloorto 34mm, eta bedzie wymiatać :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Niby dlaczego ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To taki żarcik :) jedyne co wzrośnie to spalanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 nie będe tworzył nowego tematu ...... u mnie z cylindra wystaje inny kruciec- nie taki okrągły jak do delorto tylko podłużny(metalowy) czy mozna gdzies kupic jakąś przejsciówke albo cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 JEsli zestroje sprzet powinien sie wyżej krecić...wolał bym jednak cos w przedziale 30-34z tym ze 34 to ostatecznosc i maximum;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 HEy a wie ktoś jak sie reguluje taki gaznik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 tak jak kazdy inny. Tak praktycznie rzecz biorąc to do regulacji masz niewiele bo tylko 2 śruby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi