bieniek123 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 HEj! JAk zadbac o obuwie motocyklowe???POsiadam sidi vertigo.Czym czyscic??Czym konserwowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 HEj! JAk zadbac o obuwie motocyklowe???POsiadam sidi vertigo.Czym czyscic??Czym konserwowac?? ...a jak dbasz o zwykłe buty.... to nie jest technologia kosmiczna, dbasz jak o każde inne buty ze skory, mycie wilgotną szmatka ew z dodatkiem jakiegos delikatnego detergentu, pastowanie, pasta do obuwia koloru twoich butów, polecam raczej pasty w pudełku a nie jakies wodo rozcienczalne badziewia na bazie silikonu w butelkach z gąbka ... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 witamSwoje travelery czyszczę mokrą szmatką a później jak wyschną pastą kiwi instant wax shine -bezbarwną przynajmniej jak gdzieś wjadę na odblask to się czarnym nie upaskudzi -możesz sprubować pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wystarczy mokra szmatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Skuteczny jest rowniez spray do czyszczenia skorzanej tapicerki samochodowej. Moje Wintexy po takim zabiegu nawet zaczynaja sie nieco blyszczec... ;) Taki srodek szczegolnie polecam tym, ktorzy maja buty wielokolorowe. I pamietaj nie pastuj podeszwy - bo straci przyczepnosc :D . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Dzieki za odpowiedzie trzeba bedzie wyczyscic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 1. Krem natłuszczający w pudełku (np. Kiwi).2. Impregnat do wyrobów skórzanych w sprayu.3. Zwyła pasta do butów (polecam Deichmanna - wydziela miły dla nozdrzy zapach). :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 ja czyszcze wilgotna szmatka a pozniej wacik i krem nivea nawilza skure i nie peka i ladnie sie blyszcza tylko nie wiem jak do motoru:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Skuteczny jest rowniez spray do czyszczenia skorzanej tapicerki samochodowej. W ulotce dołączanej do butów Sidi stoi, że do ich pielęgnacji nie należy używać preparatów w sprayu. Tam też znajdują się krótkie zalecenia co do czyszczenia itp. Ja dbam jak o każde inne buty - wilgotna ściereczka, gąbka nasączona silikonem, pasta do butów itp. Żadna filozofia. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 W ulotce dołączanej do butów Sidi stoi, że do ich pielęgnacji nie należy używać preparatów w sprayu. Tam też znajdują się krótkie zalecenia co do czyszczenia itp. Ja dbam jak o każde inne buty - wilgotna ściereczka, gąbka nasączona silikonem, pasta do butów itp. Żadna filozofia. Troche dziwna polityka. Niby w jaki sposob taki preparat mialby zaszkodzic dla butow? Moze to znowu rozwiazanie typu - my nie produkujemy sprayow to nie nalezy ich uzywac :D Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ja kupiłem w Deichmannie pastę do konserwacji odzieży skórzanej wystawionej na działanie niekorzystnych warunków atmosferycznych.Pasta zawiera wosk pszczeli.Mam SIDI B-ONE i pasta spisuje świetnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi