maverik Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 jesli ktos chce obejrzec, z innego dzialu zniknelo.. http://members.lycos.co.uk/cz3rwony/indexfzx.html rama: Yamaha Fzx 750 skrócony przerobiony tyłprzednie zawieszenie: USD Kawasaki ZXR400hamulec przód: tarcze Kawasaki ZXR 400, zaciski Kawasaki Zx9rsilnik: Yamaha Fzr 1000 2LeTył: połączenie Kawasaki ZXR750 z FzxTylnia lampa wykonanie układu R2D2lakier 2 warstwowyWykończenie Plastbike/LouisMoc ok 140 KM Motocykl robiony od podstaw przeze mnie przez ok 6 miesiecy,mechanika oraz lakierowanie od ramy we własnym zakresie, łączny koszt wyniósł około 25 tys. zł, zrobiłem już około 2 tys. km, prowadzi się świetnie, bez problemu zamyka opony, i narazie było tylko 210 na 3jce.. dalej mogło mnie zwiać ;-) pozdrawiam Arek Fzx 1000 Wawalakiernia motocyklowa Saico w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) niezła koza :clap: jezeli sam wszystko robiles to re5pect ode mnie.. kawal dobrej roboty.ja mam swoja, moze dosyc kontrowersyjna teorie -> jezeli nie umiesz naprawiac swojego motocykla, to nie jestes prawdziwym motocyklista :) w mysl tej teorii robie wszystko, zeby poznac moja kawasaki, bo rometa znam na wylot :D nie pasuje mi tylko przednia "owiewka" czy wlasciwie plastik od lamp.. jakas taka za bardzo futurystyczna, przypomina glowe obcego i nie pasuje stylistycznie do reszty moto (mimo ze blotnik jest w podobnym stylu... jednak bardziej stonowany niz owiewka) - przemysl czy nie warto byloby wstawic cos mniej fikuśnego. no ale to moje zdanie, a moto ma sie tobie podobac ;) p.s.widzisz cos w tych lusterkach? przyjrzalem sie jeszcze raz zdjeciom i w sumie stwierdzilem, ze nie jest tak zle z ta owiewka :Dtylko zrob cos z tymi czerwonymi kabelkami - rzuca sie to troche w oczy, a ja nienawidze jak widac elektryke w moto :clap: Edytowane 18 Maja 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Nio niezły sprzęt.... a czy to wygodne? Prezentuje sie fajnie taki killer drogowy :clap: No i szacun za prace i czas poswiecony bo napewno było go duuuuzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 niezła koza :) jezeli sam wszystko robiles to re5pect ode mnie.. kawal dobrej roboty. >>>tak sam, części zbierałem o wiele dłużej, na codzien lakieruje motocykle ja mam swoja, moze dosyc kontrowersyjna teorie -> jezeli nie umiesz naprawiac swojego motocykla, to nie jestes prawdziwym motocyklista ;) w mysl tej teorii robie wszystko, zeby poznac moja kawasaki, bo rometa znam na wylot :D >>>moze nie do konca bo zx10r nie rozlozysz sam ale cos w tym jest :D nie pasuje mi tylko przednia "owiewka" czy wlasciwie plastik od lamp.. jakas taka za bardzo futurystyczna, przypomina glowe obcego i nie pasuje stylistycznie do reszty moto (mimo ze blotnik jest w podobnym stylu... jednak bardziej stonowany niz owiewka) - przemysl czy nie warto byloby wstawic cos mniej fikuśnego. no ale to moje zdanie, a moto ma sie tobie podobac :D >>> tak ma byc . p.s.widzisz cos w tych lusterkach?przyjrzalem sie jeszcze raz zdjeciom i w sumie stwierdzilem, ze nie jest tak zle z ta owiewka :Dtylko zrob cos z tymi czerwonymi kabelkami - rzuca sie to troche w oczy, a ja nienawidze jak widac elektryke w moto :clap: >>> widze punkty jako samochody ;) co do elektryki to mysle jak to ukryc Nio niezły sprzęt.... a czy to wygodne? Prezentuje sie fajnie taki killer drogowy :clap: No i szacun za prace i czas poswiecony bo napewno było go duuuuzo! co do pozycji to jest taka jaką chciałem osiągnąc, prędkość podrózna na spokojnie do 140u, potem przeszkadza wiatr, jak w kazdym nakedzie Arek, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Niezły sprzęcior skręciłeś :icon_rolleyes: Wygląda jak prototyp a całość dobrze się komponuje- mi sie podoba, przyciąga wzrok i przypuszczam że nikt nie przejdzie obojętnie koło tej bestii :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ładna maszyna, na zdjęciach wygląda na porządnie zrobioną :icon_rolleyes: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ło cholera szacun sprzęcior cudowny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Owocnie spedziles ta zime :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 piekna maszyna, zrobiona z gustem i smakiem, gratuluje... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 konkretny sprzęcior :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrewino Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 godna maszyna ! naprawde kawał dobrej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko po co? Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 godna maszyna ! naprawde kawał dobrej roboty ! Dla mnie to tragedia. Ale smykałkę do maszyn to Ty masz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 chyba tylko po to zeby polechtac proznosc wlasciciela, ale jak to mowia wolnosc tomku.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko po co? Pozdrawiam Adam widzisz.. jak to sie mowi.. jesli nie rozumiesz nie ma sensu tlumaczyc :bigrazz: pozdr. Arek chyba tylko po to zeby polechtac proznosc wlasciciela, ale jak to mowia wolnosc tomku.... :icon_rolleyes: nie do konca, w planach bedziemy czyms podobnym do PJP, to jest jakby poczatek w ramach hobby :biggrin:, pozdr. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi