miro_N Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja juz z powrotem. Jak zawsze ekipa byla fest. Takie zloty sa najlepsze. :biggrin: :flesje: Piocho, Ty zrobisz wielką karierę w swoim zawodzie, mówię Ci to :buttrock: :biggrin: A w ogóle, dzięki wszystkim za super towarzystwo, a szczególnie za piątkową troskę i opiekę :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 :flesje: Piocho, Ty zrobisz wielką karierę w swoim zawodzie, mówię Ci to :flesje: Mi najbardziej podobał się tekst : no stary to po h*j ci taka maszyna :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Mi najbardziej podobał się tekst : no stary to po h*j ci taka maszyna :flesje: Tak mi sie wymsklo. W koncu jak Hayabusa i do turystyki to moje pytanie bylo zasadne, choc oczywiscie troche niecenzuralne. Ale przekaz byl przeciez jasny. Zreszta kazdy to pomyslal tylko ja wyartykulowalem. Natomiast mi najbardziej sie podobaly zdjecia jakie Aker robil Gregowi na lotnisku - "Ten aparat ma straszne opoznienie.". Wynik tego opoznienia moze Greg powiesi gdzies - zdjecie jest przekozackie :flesje: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Natomiast mi najbardziej sie podobaly zdjecia jakie Aker robil Gregowi na lotnisku - "Ten aparat ma straszne opoznienie.". Wynik tego opoznienia moze Greg powiesi gdzies - zdjecie jest przekozackie :D Ciężko powiesić coś czego nie ma :-) Ale cóż, następnym razem będą lepsze. Trzeba się luzować. Do tej pory będę nosił pierścień :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Ale cóż, następnym razem będą lepsze. Trzeba się luzować. Do tej pory będę nosił pierścień :-) Pierscień = Szacun.Wszystko powyjaśniane. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi