adam.gda Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Honda Transalp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ja już zakończyłem sezon, zimno jest :PChyba, że bedzie awaryjna sytuacja do wyjme swojego rumaka :) Do zobaczenia w przyszłym sezonie, mam nadzieje, na nowym moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Bywa ktoś jeszcze w ogóle w środy na moto?? W weekend śmigałem, trochę maszyn widziałem, niestety w ciągu tygodnia nie mam kompletnie czasu, żeby chociażby zajrzeć na zaspę.Chyba już czas dla mnie, na konserwację sprzęta, wypucowanie kasku i kombi i odstawienie wszystkiego aż do pierwszych dni wiosny. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Z skutery3miasto przyjezdza pare osob na skuterach i pare w puszkach, tyle wiem :icon_question:Ja juz nie jezdze na Zaspe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ruchy m3m bo na forum ogólnoświatowym wygląda jakby trójmiasto przyschło. Pozdrowienia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tutaj wątek pusty, bo są fora specjalnie poświęcone motocyklistom z 3miasta ;) www.motobike3miasto.plwww.moto3miasto.plwww.s3m.pl :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 wiem, wiem ale z boku tak to wygląda. A na w trójmieście ostry ruch. Więc może dziennik jakiś przedsięwzięć? Zawsze można się pochwalić działalnością np. mikołaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Można tutaj wrzucac informacje gdzie i kiedy śmigamy, może ktoś się dołączy :banghead: Andon? Mirek? Żyjecie ;) ? Ja na razie czekam na nowy sprzęt ... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Gdzie tam ostry ruch... może jeden motocykl widziałem w 3mieście na drodze ostatnimi czasy :icon_mrgreen:Ja sam też nie lepszy, czekam jeszcze spokojnie na rozpoczęcie sezonu :evil: Gdyby garaż był pod domem to moze i śmignąłbym rekreacyjnie jakąś rundkę honorową, ale tak......jakiś browarek za to być może nie byłby złym pomysłem... o ile chętni się znajdą :evil:pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 u nas też spokój, ale nawet na jedno moto miło się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Rzeczywiscie wygladalo tak jakby uschlo.....Ale ja podgladam Was na w\w forum, choc jeszcze nie logowalem sie bo nie ma jeszcze czym sie pochwalic :( no moze poza nowiusienkim "beretem" :( Juz ostatni tydzien "spedzam" na zeslaniu w Szkocji,zarabiajac na zycie i odkladajac na 2oo, ktore o ile cos nie wyskoczy (odpukac)pojawia sie tego lata :lalag: Pozdrowionka dla 3miastaTomekP.S. Za to ile tutaj sprzetow smiga.....Kutafony maja sezon praktycznie caly rok.....Moze ocieplenie klimatu spowoduje, ze i my bedziemy mogli smigac na okreta..... Edytowane 20 Lutego 2007 przez Thomas600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Qrfa no, teraz to w ogóle tak się oziębiło, że nie chce się z domu wychodzić, nawet do samochodu ;) Na dodatek załapałem jakieś paskuden przeziębienie......niech już będzie wiosna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Można tutaj wrzucac informacje gdzie i kiedy śmigamy, może ktoś się dołączy :) Andon? Mirek? Żyjecie :P ? Ja na razie czekam na nowy sprzęt ... :D Pewnie że żyje :icon_mrgreen: Ale z powodu braku czasu coraz rzadziej tu zaglądam.... Poza tym jeszcze sezonu nie zacząłem (planuje 7 kwietnia). A Mirek z tego co wiem planuje sprzedać Bandita i nie jeździć w tym sezonie..... niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Łee to lipa.Myślałem, że sprzedaje Bandziora żeby kupic coś innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :clap:no chyba sie przywitam bo nie bylem tu juz kilka miesiecy.. ;/ co do sprzedania moto to prawda... narazie nie dalem ogloszen ale planuje to zrobic pod koniec miesiaca...w tym sezonie raczej nie bede jezdzil na moto... co najwyzej rowerek i puszka... co do kupna nowego... hmmm... pewnie bedzie :eek: ale najwczesniej jesienią albo w sezonie 2008... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi