mirek-b12 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 pomysl bardzo dobry... do wa-wy nie pojade... ale jesli ktos zorganizuje cos podobnego w trojmiescie to obiecuje ze nawet w koncu wyremontuje slady po ostatnim slizgu ;p zeby dzieciaki mogly sobie pojezdzic na ladniejszym moto :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Jak bedzie cos w 3-miescie albo okolicach to ja moge podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 a tak w ogóle to czemu Mirku nie pojawiasz sie na spotkanaich BS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 a tak w ogóle to czemu Mirku nie pojawiasz sie na spotkanaich BS ? yyy....m....no jkabym wiedzia co to jest BS... to moze i bym sie pojawial...poprosze o przyblizenie tematu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Bractwo Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Bractwo Suzuki No kurde!! ale nikt nawet slowem nie wspomnial ze jest cos takiego !!!pewnie ze sie pojkawie :icon_twisted: kiedy i gdzie ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) No kurde!! ale nikt nawet slowem nie wspomnial ze jest cos takiego !!!pewnie ze sie pojkawie :) kiedy i gdzie ?? :flesje: \bractwo Edytowane 4 Czerwca 2006 przez bieniek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie mirek-b12, nie dotarłem :flesje:Rodzice mowią, że co ja tam bede robic - nikogo nie znam hehe :) Może w tą środe się uda ;) Ja częściej bywam na Skwerku, zawsze ktoś jest :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja częściej bywam na Skwerku, zawsze ktoś jest :)Na Skwerku też ostatnio często bywam. Bliżej mam niż na Zaspę =P I przynajmniej wiem jak trafić.Tylko czasem głupio mi podejść zagadać jak widzę jakieś fajne sprzęty.Co ja tam takim małym żółtym skuterkiem =P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Na Skwerku też ostatnio często bywam. Bliżej mam niż na Zaspę =P I przynajmniej wiem jak trafić.Tylko czasem głupio mi podejść zagadać jak widzę jakieś fajne sprzęty.Co ja tam takim małym żółtym skuterkiem =PGlupio zagadac?? nie przesadzaj :) jak to ktos kiedys powiedzial: "nie motocykl lecz technika czyni z Ciebie zawodnika" :flesje:. Moze w ta srode wpadne na zaspe moim krosem :flesje:- jak wpadniesz to ja zagadam :D. Tylko uprzedzam: ja nie mam fafnego sprzeta ;) :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Co ja tam takim małym żółtym skuterkiem =P :flesje: no w avatrze widze calkiem duzego zielonego skuterka :flesje: Tylko uprzedzam: ja nie mam fafnego sprzeta :biggrin: :flesje: buahahahhaah lol... no masakra :eek:ty Lechu.. ty mowiles o motocyklu ? bo teraz to juz nie wiem ;p ps.A ja mam fajnego sprzeta :buttrock: i nie gryze jak sie do mnei odezwie ktos kogo nie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 buahahahhaah lol... no masakra :eek:ty Lechu.. ty mowiles o motocyklu ? bo teraz to juz nie wiem ;p ps.A ja mam fajnego sprzeta :buttrock: i nie gryze jak sie do mnei odezwie ktos kogo nie znam :biggrin: Ty swinio :flesje:. Bestia uwazaj on zawsze tak ludzi podchodzi.... :biggrin:, na zlocie 4umowym widzialem jak szklanke gryzl....., i chcial pogryzc "pania kelnerke" .... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hehe ja też zawsze nie wiem jak zagadac, szczegolnie, że na Skwerku bywają kolesie na Fireblade'ach latający na gumach przez skwer :flesje: A ja na tym pierdopędzie sie czuje dziwnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ps.A ja mam fajnego sprzeta :flesje: i nie gryze jak sie do mnei odezwie ktos kogo nie znam :eek:Wcale nie masz fajnego sprezęta bo nie ma gdzie schować oleju :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Heh, w najbliższą środę niestety mnie nie będzie, bo mam wyjazdową laborkę terenową z uczelni, nad jeziorem Wdzydze :flesje: Mam nadzieję, że pogoda dopisze wszystkim... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi